Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen számotokra az ideális férfi test?
Az ideális férfi teste értelemmel és érzelemmel is rendelkezik!
A dekoratív izomzat vékonyabb és mackósabb típusnál is vonzó, -kitartás kérdése.
Én a macis pasikat kedvelem leginkább. Vagyis ha van egy kis pocija, széles a válla, vastagok a karjai, tehát alapvetôen izmos, de van rajta pici háj is. :))
18/L
Ha konkrétumot akarsz olyan nehezebb férfiasabb típus akinek olykor súlyproblémával is szembe kell néznie mint Jason Momoa....
Az ilyen típusú férfiakat el tudom csodálni időtlen időkig:)
-De mondjuk már nem vagyok "leány kategória".
# 2-es voltam
Ideális ..több féle testalkat tetszik,de ami a legszebb legvonzóbb számomra , magas 1,90 körüli széles váll, keskeny csípő izmos,de nem túlzottan,lehet rajt pár szép tetkó.
A másik ami számomra vonzó vékonyabb, normál magasság, vikinges kinézet,brutál fej hosszú haj :D
Ehhez képest egy macival élek együtt és imádom :))
N.
És miért csak a két véglet a választék?
Legyen izmos, de ne vékony, hanem az a szép, férfiasan kigyúrt, mellé pici poci... :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!