Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Járt már valaki Montenegróban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már valaki Montenegróban az Ada Bojana naturista strandon?

Figyelt kérdés
Olyat is hallottam, hogy házaspároknak éjjelente lehet orgiákhoz csatlakozni. Ez igaz lenne vagy csak legenda? Csak olyan írjon aki már járt ott.

2016. jún. 25. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Még nem voltam, de tervezzük, csak sajnos nagyon hosszú az út. Viszont sok ismerősöm volt, ők dícsérték. Amit viszont írsz, azt nem hinném. Minden hivatalos naturista strandon tilos és kitiltással jár a szexuális aktus, nem hinném, hogy ott másként lenne.
2016. jún. 25. 16:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Én annyit tudok, hogy ott vannak bérelhető faházikók. És ezekben a faházikókban zajlik az élet éjjelenként (persze nem mindben, csak jó néhányban), nyilvánvalóan nem a parton fognak orgiázni :)
2016. jún. 25. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Mar voltam ott és jó hely.
2016. jún. 26. 18:26

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!