Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti mindig lezuhanyoztok szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mindig lezuhanyoztok szex előtt?

Figyelt kérdés
Egy kérdésnél többen írták,hogy minden aktust tus előz meg. Viszont akkor mi van a spontán szexszel? Én azt ne tudnám elképzelni hogy rágerjedek a páromra,és gyorsan elmegyünk előtte tusolni. Akkor lőttek a varázsnak. Volt olyan is,hogy este még fürdés előtt szeretkeztünk,de nem is értem mi ebbe a baj?
2016. jún. 25. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül, csak mondjuk ha nem érzem jól magam ugy ahogy vagyok, izzadok mint a ló vagy egésznap melóztam akk nyilván igen, lefürdök előtte
2016. jún. 25. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi is szoktunk spontán.

De sokszor alap a fürdés. Most az mennyivel jobb, hogy lent kellemetlen illatok áradnak? Persze ha durr bele bumm, akkor nincs fürdés. VAGY! Hogy ne vesszen el a vágy, együtt megyünk fürdeni.

2016. jún. 25. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem megöli a spontaneitást. Ha valaki rendszeresen tisztálkodik, és nem dolgozik koszos munkahelyen, akkor nincs mitől terjedjenek kellemetlen szagok.
2016. jún. 25. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Akkor sokszor elveszne a spontaneitása.
2016. jún. 25. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

T. Verának igaza van. Ha valaki rendszeresen tisztálkodik, akkor nem lehet kellemetlen szaga. Ha valaki csak a tisztára sikált, steril, saját természetes illatától megfosztott, vagy tusfürdő-illatú nemi szervvel hajlandó érintkezni, az éretlen a szexre.

Az egészséges nemi szervek természetes illata hozzá tartozik a szexualitáshoz.

2016. jún. 25. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:

A szagoknak óriási jelentősége van (lenne) az ember életében. Ki tudjuk szagolni, hogy a másik genetikailag illik-e hozzánk! Ha kellemesnek érezzük az illatát, akkor nyerő páros vagyunk, ha nem, akkor meg nem. De ha soha nem biztosítunk alkalmat egymásnak arra, hogy megérezzük a másik természetes illatát, akkor ez a képességünk elveszik.

Fürdés után állítólag 4 órára van szükség ahhoz, hogy már újra az adott férfi/nő valódi illatát érezzük, ne pedig a mosakodógélét, tusfürdőét.

2016. jún. 25. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk az esetek 70-80%-ában megelőzi a tisztálkodás a szeretkezést, egész egyszerűen olyan az életritmusunk, hogy csak este tudunk szeretkezni, lefekvés után (van gyerek).

De előfordult már nem egyszer, hogy spontán kívántuk meg egymást, akár koszosan, izzadtan (pl. túrázás közben, vagy nyári hőségben munkából hazaérve, vagy sportolás után), és úgy estünk egymásnak.

2016. jún. 25. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert pont a spontán szex a kedvencem, annak meg tényleg elveszne a varázsa, ha előtte mennék el tisztálkodni. Annyi, hogy ha "koszosak" vagyunk, akkor általában nincs orál. Ilyenkor nyáron meg alap a napi két zuhany, annyira dögszagom csak nem lehet. :)
2016. jún. 25. 16:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én exem sosem szerette mindig fürdeni akart előtte vagy zuhanyozni aztán gondoltam egyszer hogy mikor egy hosszú forró nyári nap után hazajön izzadtan betérdeltem az ajtó elé és kinyaltam. Hihetetlen finom illata volt őrítően megvesztem érte. Aztán mindig csak úgy spontán kinyaltam hogy ideje se legyen zuhanyozni elvégre nem a tusoló ízét szeretten hanem az ő ízét. Természetesen reggelente is rendszeresen kinyaltam mert szerette ha nyalom én meg azt ha van íze :) kár hogy szétmentünk ez mindig hiányozni fog :(
2016. jún. 25. 16:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mit csináltam előtte.
2016. jún. 25. 21:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!