Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A gyúrós srácoknak tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyúrós srácoknak tényleg kicsi a péniszük?

Figyelt kérdés
Nem láttam még egyet se pucéran, csak mendemondák vannak, hogy kompenzálnak.

2016. jún. 25. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
#5 Alapból jóval több embernek van átlagos vagy kisebb pénisze, mint nagyobb, kb 17+. Magyarul teljesen random emberek közül is kevés lesz olyan, akinek nagy a pénisze, főleg lankadt állapotban.. Na ezeknek csak egy kis része testépítő, aki nudista strandra jár. Így nem meglepő, hogy kevés lesz aki testépítő is és a pénisze is nagy (lankadtan is, mivel te a lankadt állapotból vontad le ezt a következtetést) és még nudista strandon is láthatod.
2016. jún. 25. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mendemondák vannak, mert irigyek az emberek. Ha valakit utálsz, lehordod...nem ? De. Legalábbis ez általában így van, és legalább egyszer előfordul mindenkivel.

Olyan is van hogy aki maszturbál meghal, és pokolra kerül.

Van olyan is hogy akinek BMW-je van, az lábra nem eddz, csak felsőtestre, mert az látszik ki az ablakon.

Ki tudja, talán tényleg sajtból van a Hold, és talán tényleg egyértelmű tény hogy aki gyúr annak kicsi a farka, aki pedig nem csinál semmit, csak van, annak pedig 25 centis óriáskígyó van a gatyájában.

Nagyon bírom az ilyen idióta kérdéseket...

2016. jún. 25. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy ettől függ... A méret nem változik túlzottan az élet során, felnőttkorban.

Az exemnek nem volt kicsi, pedig intenzíven edz. :)

2016. jún. 25. 17:54
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sajnos kicsi van (12 cm), és én edzek. De nálam az edzés nem "kompenzációról" szól, hanem 18 éves koromig nagyon kövét voltam, és izmos szeretnék lenni, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy képes vagyok rá. 3 éve edzek, naturálon, szóval igaz van eredménye, elég látványos, de akik nem ismernek nem mondják rám, hogy hú de izmos vagyok, de egyszer majd az leszek, de a farkam ettől nem fog nőni. Szóval igen, nálam ez igaz sajnos. 21/F
2016. jún. 25. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Én csak olyanról hallottam, hogy akik anabolikus szteroidokat szednek mellékhatásként felléphet heresorvadás és impotencia.
2016. jún. 25. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!