Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hallottál már másokat szeretkezni? Hogyan reagáltál erre?
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 15:57
1/11 anonim válasza:
igen, felizgatott a dolog :) 23/F
2/11 anonim válasza:
igen, koliban döngették a falat, jóvolt
3/11 anonim válasza:
Persze. Örültem neki, hogy nekik is jó.
4/11 anonim válasza:
Mint a 3. válaszadó. Egyszer egy nagyon hangosan szeretkező párt volt szerencsém hallani, jót mosolyogtam rajta, és arra gondoltam, hogy de jó nekik, de nekem is, hiszen nemsokára ugyanezt fogom csinálni a párommal. :)
5/11 anonim válasza:
Igen. Felizgatott, mert a lány hangosan élvezett!
6/11 anonim válasza:
Szerintem is izgató.
Mondjuk, ha a szomszédod túl gyakran csinálja, és olyankor is, amikor te épp idegesen dolgoznál a gépeden, akkor azért lehet, hogy szidod a felmenőiket... :)
7/11 anonim válasza:
Többször is.. :D
Legtöbbször beindít !! Cikinek tartom, mert nő vagyok. De többször is masztiztam, mások " szexére ,, !! :D
8/11 anonim válasza:
én szeretem ha hallják, bnőm elég hangos, láttak is már, élveztük, és továbbra is járunk olyan helyekre ahol megláthatnak :)
9/11 anonim válasza:
Igen, szomszéd sátorból elég könnyű meghallani. Mondanom se kell mennyire izgató volt, nem csak ők élvezték.
10/11 anonim válasza:
Igen, rohadtul felidegesített.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!