Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért tágultam ki ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tágultam ki ennyire?

Figyelt kérdés
kb. 1 hónapja vesztettem el a szüzességem, azóta rendszeresen szexelünk a párommal, de annyira kitágulok, hogy nem érzek semmit, múltkor azt sem éreztem, hogy már nincs bennem, nagyon ciki volt. Orgazmusom sincs, sőt nem is volt soha sem vele. Annyira bepánikolok szex közben, hogy inkább megjátszom az orgazmust, csak ne bántsam meg. A pénisze elég nagy szóval azzal nem lehet gond, csak az én tágasságommal. Nagyon rosszul érzem magam emiatt, hogy ennyire érzéketlen vagyok odalent és tág. Lehet a barátomnak sem jó velem csak nem meri mondani? Mit lehet ezzel a problémával tenni?

#szex #hüvely tágulás
2016. jún. 25. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
intimtorna, gyerekszülés
2016. jún. 25. 16:31
 2/6 October15 ***** válasza:
78%

Oké, gyorsan tisztázzuk: ha a pasid nem tud kielégíteni az qrvára nem a te hibád. :D Ha meg egyszer már jártok akkor merd már megbeszélni vele..

Azt a "nagy"-ot mondjuk megnézném amit nem lehet érezni.

2016. jún. 25. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Az mi, hogy: intimtorna, gyerekszülés? ? Ez milyen válasz? Egy hónapja még szűz volt. Szóval szülés miatt nem lehet. Vagy az a megoldás? :)
2016. jún. 25. 16:41
 4/6 October15 ***** válasza:
84%

3.: Persze nővéremnél is pont így ment.. megszülte keresztfiamat és tök szűk lett tőle.. nyilván.. :D

Ahogy az is teljesen hihető, hogy azért nem megy el a lány mert 1 hónap alatt "kitágult" annyira, hogy már ne érezze, hogy bent van-e egy "nagy" farok vagy nincs.. :D

2016. jún. 25. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Soha ne játszd meg az orgazmust, csak magaddal tolsz ki!

Ha azt hiszi, így jó neked, nincs miért változzasson, és ezután sem lesz orgazmusod.

Ha tudja, hogy ez neked kevés, akkor változtat. Akár pózt, vagy többet használja a kezét és a nyelvét, de a végeredmény orgazmus lehet.

Melyikkel is jársz jobban?

Sosem értettem az ilyet... Amikor valaki beenged valakit az ágyába, de nem meri megmondani, ha valami nem jó? Milyen már ez?

Ha nagyon tocsogsz, akár meg is lehet törülközni közben. De lehet, hogy elég másik póz. A megoldást csak közösen fogjátok megtalálni.

2016. jún. 25. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:

A szex két emberes játszma. Ha nem tud kielégülni arról ő is tehet. Főleg ha nem nyitja ki a pofáját.

2016. jún. 26. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!