Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyúan kívánok egy nőt, de csak szexelnék vele, semmi további kapcsolatra nincs szükségem vele. Hogyan adjam a tudtára, hogy nagyon lefeküdnék vele?
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 19:38
3/10 anonim válasza:
Itasd meg fél liter spic80-al, vagy fekete absinthe-al.
Várd meg míg kihányja, ( ne túl korán ) aztán mehet a menet.
4/10 anonim válasza:
Küldözgesd a jeleket. De nyílegyenest megmondani neki hogy meg akarod dönteni... ? Az esélyeidet igencsak tépázza.
5/10 anonim válasza:
Persze együtt járni ciki mi?De dugni meg már nem ugye?
Elzavarnálak a fenébe.21/L
6/10 A kérdező kommentje:
5/5
Miért baj ez neked?
Legalább őszinte vagyok,nem járhatok minden nővel akivel szexelnék egy jót..
Egyszerűen csak kívánom és kész!
2016. jún. 25. 19:55
7/10 A kérdező kommentje:
ezt a 21/L nak válaszoltam!
2016. jún. 25. 19:57
8/10 anonim válasza:
Nekem az jönne be ha őszintén elmondanád.
9/10 anonim válasza:
Őszintén mond el neki.
Gyanítom, hogy nem szeretnéd átverni, mert akkor nem teszed fel ezt a kérdés így.
10/10 anonim válasza:
5. miért szerintem nőben nincs olyan aki csak szexre vágyik ?
Mond meg neki. Nehogy arra várj ,hogy majd magától rájön :)
Mert ha magától kell, akkor már késő és te leszel a bunkó fas jogosan :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!