Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komoly kapcsolat belőle? F/26
Figyelt kérdés
Megismertem egy 17 éves lányt facebookon, ugyan abban a városban lakik mint én.
Tudja hogy 26 éves vagyok, nincs ellene kifogása, csak azt nem tudom hogy lehetne e komoly kapcsolat belőle.
Tudom nem ez a fontos de leírom, őis meg én is szüzek vagyunk.
2016. jún. 25. 23:09
1/7 anonim válasza:
hogy lehet facebookon megismerni? véletlen bejelölted v hogy???
2/7 anonim válasza:
Az kemény hogy te is az vagy :D szerintem beszéld meg vele mit akarsz :)
5/7 anonim válasza:
ha nem gyerekes a lány akkor biztos lehet.. habár egy 17 éves lány már tud felnőtt módon is viselkedni szerintem.
6/7 anonim válasza:
Nézd, egy komoly kapcsolat kialakulása nem a koron, hanem a személyiségen múlik.
Viszont amondó vagyok, hogy nem fog működni. Ő még most kezd lassan rálátni a világra. Más problémái vannak, más világnézettel társítva. Egy hosszútávú kapcsolatban pedig akadnak olyan problémák, amikkel még azok a párok is nehezen birkóznak meg, akik amúgy gondolkodásmódban eléggé egy húron pendülnek.
7/7 anonim válasza:
"Tudom nem ez a fontos de leírom, őis meg én is szüzek vagyunk."
Elég egyértelmű volt már a kérdés elején is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!