Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akik leggingset...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik leggingset nadrágként hordjátok! Miért teszitek? Nem zavar ha sokan megbámulnak miatta?

Figyelt kérdés

Szóval így fiúként természtesen nem zavar, csak kíváncsi vagyok, hogy az ilyen lányok miért/milyen szándékkal veszik fel.

Főképp a fiatalabb 25 alatti lányok/nők véleménye érdekelne inkább.

2016. jún. 26. 02:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
8. szívemből szóltál ! Tényleg az a legrosszabb. Ott van a gyönyörű látvány, de még sincs :) Azért a combikák se rosszak :)
2016. jún. 26. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azért viselem mert kényelmes és szexi. :) Úgy hordom, hogy a felsőm takarja a fenekemet, így sokkal többet nem mutat mint egy sima nadrág :) 26
2016. jún. 27. 06:35
 13/13 anonim ***** válasza:
86%

Én is szoktam nadrágként hordani, miért ne, igaz pasi vagyok, az alkatom tökéletes az ilyen nacikhoz, ha megnéznek az nem zavar, de aki lebziz az nem esik jól.

Hogy ki milyen szándékkal vesz fel ilyent; van aki így érzi jól magát, így szeret lenni (én is ezért járok így is), van aki kizárólag magamutogatásból sokan és vannak akik a pasijuk miatt.

2016. júl. 9. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!