Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek szoktatok szeretkezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek szoktatok szeretkezni menstruáció alatt? Milyen trükköket használtok, hogy legyen kellemetlenség?

Figyelt kérdés

Tesztek magatok alá törölközőt?Tampont használtok?Előtte hideg vízzel próbáljátok csökkenteni a vérzést?

Nekem volt olyan pasim is ,aki nyalogatott is,és állította,hogy nem érezte a vért.Egy új kapcsolatom van.Az illetővel,még nem voltam így.Ti szoktatok valami különösebb előkészületet ilyenkor?

2016. jún. 26. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
gumi, törölköző, nem visszük tulzásba, kinyalni olyankor nem szoktam, a viz pedig nem csökkenti a vérzést, hiszen oldja, igy pont h több lesz
2016. jún. 26. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Én egyszer kipróbáltam a soft tampont(zsinór nélküli pamacs konkrétan),de szex után nem tudtam kivenni,nőgyógyásszal kellett kiszedetni.Ez volt az első és utolsó,hogy mensi alatt szexeltem,soft tamponnal azért volt jó,mert nem volt vér sehol,csak nem akarok utána dokihoz szaladgálni :D Simán ki lehet bírni azt a 3-4 napot szex nélkül.

20L

2016. jún. 26. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Utolso, hogy-hogy nem tudtad kiszedni?
2016. jún. 26. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Óvszert kell használni meg törcsit a maszatoláshoz. Első két napban mikor erős a vérzés nem szoktam de utána sima.
2016. jún. 26. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem nő vagyok, de szoktunk szexelni ilyenkor... mert egy héten egyszer találkozunk és akkor ez sem állít meg :D A csiklót nyalni is simán lehet, ott aztán tényleg nincs vér. Ami még érdekes ilyenkor, hogy kicsit más a punci állaga szerintem. Nem tudom leírni, hogy milyenebb. Meg, ami elég vad, az ujjazni ilyenkor...

Ami fontos, hogy ilyenkor én többször elmentem benne, de azóta olvastam, hogy nem nulla a teherbeesés esélye és arra is nagyobb az esély, hogy ő fertőződjön, mert nyitott a méhszáj.

2016. jún. 26. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
#3 olyan mélyre ment,hogy nem értem el :D
2016. jún. 26. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első napokon, amikor erősebben vérzek, nem igazán kívánom a szexet, de a későbbiekben, amikor enyhébb a mensim, akkor törülközőt tettünk alám + a fertőzésveszély megelőzésére gumit használtunk.

Amióta pesszáriummal védekezünk, ez megoldódott: felteszem és nincs se vérzés, se fertőzésveszély mensi alatt se.

2016. jún. 26. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát első két nap orál van,tamponnal-ez higénikus tiszta, utána óvszerrel és nekem valahogy tudja a testem mit csinálok mert az aktus alatt szinte nincs is vérzés... Csepnyi maszat váladékkal.

A legjobb és leg vadabb napjaim ezek.

Férjem ki se bírná, hogy bármikor is várjunk...

2016. jún. 26. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!