Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátom tegnap szakított velem. Az indok az, hogy 2 hónap után nem adtam be a derekem a szexre. Mit gondoltok erről? Szerintetek a 2 hónap az sok várási idő erre?

Ja és mellesleg még szűz vagyok.

21/L

2016. jún. 26. 14:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%

Barátnőm is szűz volt. 1 évet vártam mire beadta a derekát. Nem volt semmi orál vagy ilyesmi nem kellett kárpótolnia sem. Csak vártam hogy biztos legyen magában. Ennyi. Szerintem jól tetted hogy nem adtad be a derekad. Bas@za meg a srác ha türelmetlen menjen fizetőshöz. Neked meg kedves kérdező csak igy tovább. Annak add magad aki meg is érdemli.

22f

2016. jún. 26. 15:25
 12/38 anonim ***** válasza:
2%
A krissz: bocs, de a szex nem jutalom a másiknak, mert jól viselkedett. ha azzal szexel valaki, aki "megérdemi" az elég fura dolog szerintem. Szerintem a vonzalmak ennél jóval direktebb dolgok.
2016. jún. 26. 15:28
 13/38 anonim ***** válasza:
82%
Köszi a felvilágosítást. Viszont a szex egy párkapcsolatban is a bizalmon és a türelmen nyugszik. Ha nincs meg valamelyik cseszheti az egészet mert önző. Oké néha az is kell de könyörgöm...emiatt szakítani? Mint említettem. Egy ilyen lányt ki kell érdemelni. Azaz neked adja a szüzességét. S vele együtt önmagát is.
2016. jún. 26. 15:32
 14/38 anonim ***** válasza:
36%

Vannak férfiak akiknek a párkapcsolathoz hozzá tartozik a szexualitás. Te még várnál, ő meg igényli, nem találkoztak az igényeitek. Szétváltatok, ez van. Lehet jobb is így.

Ha már lefekszetek egymással rendszeresen még csak akkor kezdődik a másik igényeinek és képességeinek a feltérképezése, amiben még lehetnek összeegyeztethetetlen dolgok. Valahol azt is meg lehet érteni, ha valaki nem akar évekig udvarolni, hogy aztán egy szép napon kiderüljön, hogy a szex nem is működik kettőtök között, vagy valamelyikteknek nem jó amit a másik szeret, csinál, vagy valamiért egyáltalán nem megy.

Talán nem is vele, de valakivel előbb utóbb érdemes lenne elkezdened, hogy amire komolyabban elköteleződsz (mondjuk férjhez mész, talán pont a leendő férjeddel?) legalább magadat megismerd, hogy egyáltalán mit szeretsz, mik az igényeid. Ez inkább egy folyamat szerintem mint sem hogy ma még szűz vagyok, holnap elkezdem és akkor onnantól már mindent tudok.

Szerintem ha két hónapig nem tudtad rászánni magad, akkor annak van valami tudatos, vagy tudat alatti oka. Magaddal, vagy vele kapcsolatban, ezért is írom talán jobb ha most őt elengedted. Zsarolni ezzel ne hagyd magad, de fordítva se szép, hogy majd ekkor, majd akkor lefekszem veled, vagy ha ezt és ezt megcsinálod. Legközelebb se mondom hogy durr bele egyből, de ha van valami előrelépés mindig az idő függvényében akkor van idő megismerni egymást konkrétan "behatolás" nélkül is.

Bárhogy is lesz, sok örömet kívánok!

2016. jún. 26. 15:41
 15/38 anonim ***** válasza:
75%

Egy percig se bánkódj, sőt teljesen komolyan mondom, hogy örülj neki és légy boldog, hogy megszabadultál egy ilyen gyökértől!! Ezzel csak nyertél, veszteni semmit nem vesztettél.

Igen, felnőtt emberek vagyunk, épp ezért is kéne tudni uralkodni magunkon! 2 hónap nem a világ vége, egy kis megértés lehetett volna benne feléd, hogy még nem állsz rá készen. A lányok többségének a szüzesség elvesztése igen is egy nagyon fontos esemény, nem pedig holmi hűbelebalázs, említésre sem méltó dolog. Nekünk ez sokkal "intimebb", mint a pasiknak, leegyszerűsítve és kissé primitíven ők csak ki-be dugdossák, nekik az első alkalom sem okoz fájdalmat, nem úgy mint sok lánynak, előfordul, hogy véreznek is stb.c Úgyhogy ehhez türelem kell, bizalom stb.

Ha ő ennyire sem volt képes, akkor egyértelmű, hogy mire ment ki a játék, mint mondtam örülj neki, h megszabadultál tőle.

2016. jún. 26. 16:38
 16/38 anonim ***** válasza:
60%

Komolytalan volt az a fiú. Jobb, hogy megszabadultál tőle. Ha fontos lettél volna neki, tudott volna várni. Majd jobbat találsz, jobbat érdemelsz!

38F

2016. jún. 26. 17:10
 17/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A nagy része nagyon jól esett. Krissz le a kalappal előtted :)
2016. jún. 26. 17:26
 18/38 anonim ***** válasza:
16%
Jól tette. Én két hét után kivágtalak volna a pi***a. Azt hiszed annyira értékes vagy mert nem járt benned farok? Ha ezen a szinten vagy, menjél vissza babázni.
2016. jún. 26. 18:21
 19/38 anonim ***** válasza:
16%
Jaj már meg is jött a sok szűz lovag. Mi az, hogy nem szerette eléggé meg fel kell készülni? Ez nem egy vizsga amire hónapokig kell készülni. És a srác igényei le vannak sz*va? Jó hogy nem már az ő k**va anyját mert szexuális vágyai vannak.
2016. jún. 26. 18:24
 20/38 anonim ***** válasza:
21%
Mi az, hogy ki kell érdemelni? A szüzesség nem valami kincs. Aki a naptár szerint éli a szerelmi életét az hülye és éretlen.
2016. jún. 26. 18:31
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!