Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szüzek vagy még nem csókolóztak, gondoltak már arra, hogy inkább túlesnek rajta valakivel, hogy ha adódik egy alkalom, akkor ne kelljen tőle félni?
nagyon sokáig vártam valakire, akivel végül sosem találkoztam, pedig nagyon odáig voltunk egymásért (tudom, hogy fura, de most nem ez a lényeg), úgyhogy hiányzik az életemből a testiség az ilyen fiatalkori próbálkozásoktól eltekintve például a csókolózás terén. soha nem is feküdtem le a senkivel, a fent említett fiatalemberrel is csak a telefonszexig, webkamxszexig, képekig, videókig jutottunk. buli közben viszont odajött hozzám egy pasi, csókolgatott, simogatott, nagyon jól is esett. lefeküdni semmiképp nem feküdtem volna le vele, mivel éppen megvolt, de még csók sem lett belőle, ha jól emlékszem, azzal nem is próbálkozott be, de utólag jutott eszembe, hogy hány olyan alkalom volt, amikor meg kellett volna csókolnom, de aztán eszembe jut, hogy féltem volna attól, hogy béna leszek és nem tudom, mit kell csinálni.
ugyanez a szexszel, elképzelésben simán ment, amikor a fent említett pasinak kellett írni vagy mondani, de így belegondolva fogalmam sincs, hogy hogyan váltanánk egyik pózból a másikba vagy hogy meddig csinálnánk egy pózban.
úgy érzem, nem bánnám meg, ha nem szerelemből veszíteném el a szüzességem, és eddig nem voltam híve az egyéjszakás kalandoknak, de egyszer vagyok fiatal és ha élvezem, nem ártok vele senkinek, akkor miért ne..?
igazad van minden lány igy kezdi te is harapj bele a nagy életbe
ha kell aegitek
csokolozni tanitani
mindenütt :-o
1: 21. :D
2: most ironizálsz? :D
" a fent említett fiatalemberrel is csak a telefonszexig, webkamxszexig, képekig, videókig jutottunk. buli közben viszont odajött hozzám egy pasi, csókolgatott, simogatott, nagyon jól is esett. "
Húúúhh, de gázul viselkedsz. :)
hogyan váltanátok pózt?... meddig csinálnátok egy pózban?...
ne haragudj, de van fogalmad róla, hogy mit jelent az a leírt szó, hogy szerelem?
attól tartok, hogy ha lenne, ez az egész kérdés nem merült volna fel... ha így felmerül, akkor tényleg lehet felesleges a számodra nem létező szerelmet várni, kanos pasit meg bárhol foghatsz, aki szívesen bevezet a tudományba, úgyhogy hajrá, nem lehet ezt rosszul csinálni!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!