Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexért albérlet? Elítélendő? - a lakást kiadó szemszögéből kérdezem
Az a helyzet, hogy van egy üres, kiadó lakásom és teljesen meguntam már, hogy a "kedves" bérlők próbálnak átvágni. Persze az elején mindegyik tündérmókus:)
Szóval most vagy az van, hogy üresen hagyom a lakást, vagy amit a kérdésben kiírtam - szexért kiadom, havi x alkalomért cserébe.
Nincs gondom a nőkkel, bár most nincs épp párkapcsolatom, de nem vagyok elveszett ember. Szóval ez egy olyan téma, amit az ember nem szívesen vall be társaságban, de ha kiderülne valahogy, hogy X pasi/tulaj a bérlőjével így állapodott meg, ti hogyan viszonyulnátok az illetőhöz?
Kort, nemet is írjatok légyszi! (előre is kösz' a normális hozzászólásokért)
jogilag hogy szerződsz le vele ??
szerintem add ki pénzért, szerződéssel, közjegyző ellenjegyzi akkor ki tudod rakni és kész.. nem olyan bonyolult ez már :)
nekem nincs albérletem de szivesen fizetnék egy csajnak ezert egy alberletet
debrecen vagy környékén :-o :-D ;-)
12 es te tuti nem vagy nős, se nőd sincs
mert a csajozás a pénzről szol de te ezt nem tudod
amit leirtál az egy nős emberről szol
Szerintem elítélendő a prostitúció minden formája. A kifogások nem érdekelnek túlságosan...
Pl ha valakinek nincs pénze akár lakhatásra, megér annyit, hogy oda adja érte a becsületét? Úgy néz ki van akinek, de nem ez a normális.Többre becsülök egy hajléktalan, de tisztességes embert, mint egy tehetősebbet, aki anyagi javakért a testével fizet.
Szerintem ez nem tisztességes. Az a lány attól, hogy megfekteted ugyanúgy lehet rossz albérlő, felelőtlen.
Igazából nem ítéllek el, tényleg gyakori manapság, de szerintem ez még hatványozottabban fokozza a rizikót. Az a lány semmit sem fizet, nem érzi a felelősséget. Ugyanúgy szétbarmolhat mindent, aztán gondolja magában, hogy jajj oké nem lesz itt semmi probléma, mert majd egy hancúrral le is rendezitek és neki továbbra sem kell fizetnie semmiért....
Az ilyen lányok helyzetét is megtudom érteni, gondolom nincs pénzük, se a családjuknak. Mondjuk kollégium még mindig olcsóbb és a hátrányos helyzetűek kapnak is támogatást, ráadásul van ahol kérik a szülők jövedelméről kiállított papírt is.....
Azzal is tisztában vagyok, hogy nem mindenkinek jön be a kolis megoldás, ilyen helyzetben érthető ha belemegy a dologba.....
Nekem ezt nem venné be a gyomrom, én ilyenbe nem mennék bele.
Jól gondold meg!
19/L
Egyrészt egy leadózott kiadott lakás nem hoz annyit átverős bérlőkkel, hogy megérje. 3 havonta lelép, aztán kereshetsz újat.
Ha a csajok is 3 havonta cserélődnének, akkor még akár érdekes is lehet, ha nem megunod gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!