Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexért albérlet? Elítélendő?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexért albérlet? Elítélendő? - a lakást kiadó szemszögéből kérdezem

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy üres, kiadó lakásom és teljesen meguntam már, hogy a "kedves" bérlők próbálnak átvágni. Persze az elején mindegyik tündérmókus:)

Szóval most vagy az van, hogy üresen hagyom a lakást, vagy amit a kérdésben kiírtam - szexért kiadom, havi x alkalomért cserébe.

Nincs gondom a nőkkel, bár most nincs épp párkapcsolatom, de nem vagyok elveszett ember. Szóval ez egy olyan téma, amit az ember nem szívesen vall be társaságban, de ha kiderülne valahogy, hogy X pasi/tulaj a bérlőjével így állapodott meg, ti hogyan viszonyulnátok az illetőhöz?

Kort, nemet is írjatok légyszi! (előre is kösz' a normális hozzászólásokért)

2016. jún. 26. 20:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%

jogilag hogy szerződsz le vele ??

szerintem add ki pénzért, szerződéssel, közjegyző ellenjegyzi akkor ki tudod rakni és kész.. nem olyan bonyolult ez már :)

2016. jún. 26. 21:43
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
Rajtam biztos hogy nem élősködne egy r.banc se . Te akarod kifizetni a rezsit, az áramot, a vizet, gázt, stb. amit el..bsz orrba szájba ???? Tönkre-vágja a berendezést, lelakja a lakást, háztartási gépeket venni a büdös életbe nem fog, meg renoválni se . Ennyi pénzed van, kiakarsz tartani egy nőt mint egy HTB-t :D
2016. jún. 26. 21:44
 13/34 anonim ***** válasza:
98%
Miből gondolod, hogy az a nő, aki ilyesmibe belemegy megbízhatóbb/etikusabb, mint az eddigi albérlőid? Szerintem még jóval nagyobbat csalódhatsz, mint amikor pénzért adod ki...
2016. jún. 26. 21:51
 14/34 anonim ***** válasza:
0%

nekem nincs albérletem de szivesen fizetnék egy csajnak ezert egy alberletet

debrecen vagy környékén :-o :-D ;-)

2016. jún. 26. 22:01
 15/34 anonim ***** válasza:
97%
Elítélendő, igen. Ha jótékonykodni akarsz, tedd azt. Ahhoz nem kell egy szegény lányból pr*stit csinálni. Azon felül, ha párkapcsolatod lesz, akkor nem hinném, hogy örülne a párod, amikor eljársz "behajtani a lakbért".
2016. jún. 26. 22:01
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

12 es te tuti nem vagy nős, se nőd sincs

mert a csajozás a pénzről szol de te ezt nem tudod

amit leirtál az egy nős emberről szol

2016. jún. 26. 22:04
 17/34 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem elítélendő a prostitúció minden formája. A kifogások nem érdekelnek túlságosan...

Pl ha valakinek nincs pénze akár lakhatásra, megér annyit, hogy oda adja érte a becsületét? Úgy néz ki van akinek, de nem ez a normális.Többre becsülök egy hajléktalan, de tisztességes embert, mint egy tehetősebbet, aki anyagi javakért a testével fizet.

2016. jún. 26. 22:04
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem tisztességes. Az a lány attól, hogy megfekteted ugyanúgy lehet rossz albérlő, felelőtlen.

Igazából nem ítéllek el, tényleg gyakori manapság, de szerintem ez még hatványozottabban fokozza a rizikót. Az a lány semmit sem fizet, nem érzi a felelősséget. Ugyanúgy szétbarmolhat mindent, aztán gondolja magában, hogy jajj oké nem lesz itt semmi probléma, mert majd egy hancúrral le is rendezitek és neki továbbra sem kell fizetnie semmiért....

Az ilyen lányok helyzetét is megtudom érteni, gondolom nincs pénzük, se a családjuknak. Mondjuk kollégium még mindig olcsóbb és a hátrányos helyzetűek kapnak is támogatást, ráadásul van ahol kérik a szülők jövedelméről kiállított papírt is.....

Azzal is tisztában vagyok, hogy nem mindenkinek jön be a kolis megoldás, ilyen helyzetben érthető ha belemegy a dologba.....

Nekem ezt nem venné be a gyomrom, én ilyenbe nem mennék bele.

Jól gondold meg!

19/L

2016. jún. 26. 22:38
 19/34 anonim ***** válasza:
7%
Nem ér annyit a sex. 80-ért kiadok egy panel lakást. Abból 6x el tudnék menni ku.rvázni. Évekig egy nőt du.gni nem egy leányálom. Az már egy házasság, ami nekem is volt. A függetlenségemet fel nem adnám. Másrészről a bérlők mind lepukkant alakok. 30...60 éves korára semmilye, csak hitelei. Nyomi fizetésért güriznek. Nem tudom hol a lakásod. BP-en lehet válogatni a bérlők között. Egyik szerencsétlenebb mint a másik. Engem sok pénzzel vertek át, többen mire sikerült kipaterolnom némelyiket. Gondolj bele: Fizetni nem tud. Gondolod a szex jó lesz vele? Én nem dugtam meg egyet sem amelyik felkínálkozott. Vegyél pl. 10 misiért inkább prémium államkötvényt. 10 misis lakásnál, hoz neked 300 ezret évente infláción felül. abból évente 20x elmehetsz jó nőhöz kefélni.
2016. jún. 26. 22:54
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt egy leadózott kiadott lakás nem hoz annyit átverős bérlőkkel, hogy megérje. 3 havonta lelép, aztán kereshetsz újat.

Ha a csajok is 3 havonta cserélődnének, akkor még akár érdekes is lehet, ha nem megunod gyorsan.

2016. jún. 26. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!