Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kívánom az ujjazást, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kívánom az ujjazást, de párom nem teszi meg nekem, methogy attól úgysem élvezek el, akkor? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Tehat hiába kívánom nagyon az ujjazást, ő akkor sem teszi meg nekem, merthogy attól úgysem élvezek el.

Milyen hozzáállás ez?

Más pasi meg ilyenkor keresi az okot és töri magát, hogy hüvelyi orgazmust érjen el a párjánál. De neki ezen sem kellene törnie magát, mert nem vártam semmi orgazmust, csak egy kis ujjazást mert imádom...

És akkor a micsodájá minek teszi be ha szex van? Akkor miért nem mondja hogy úgysem élvezek el?

Valószínű hogy csak saját magát nézi? Soha nem próbált igyekezni hogy én is élvezhessem a szexet, csak elélvezett amikor neki jó volt.

Orált megadja ha akarom de az is ritka, magától nem jut eszébe 2 hétig sem. Én meg ha pár napig nem orálozok neki akkor már megyek és csinálnám neki mert jó nekem ha jó neki, és "ne szenvedjen" orgazmus nélkül napokig. De ő nem gondol erre hogy "jaj szegény páromnak legyen már jó, olyan rég élvezett el'..

De most az ujjazás a fő kérdés....

2016. jún. 27. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdés miért nem szereti csinálni, ha csak egyszerűen önző, akkor gondolkozz el a cserén, ha nem szereti azt csinálni, akkor fogadd el, mert szereted, vagy nem...
2016. jún. 27. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé gáz amit mondasz,ha nem változtat akkor dobd ki!!
2016. jún. 27. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert neki nem fontos, hogy Neked jó legyen. Ezért teszi csak a farkát be és nyal ki nagyon ritkán.

Mondjuk nekem az is nagyon jó ha ujjazom és közben csókolom a száját vagy nyalom a puncit. Nem igazán értem a párod. Egy biztos: önző.

2016. jún. 27. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
A puncinyalást ki nem hagynám! Az alap nálam, anélkül semmit sem csinálok! Erre nagyon büszke vagyok, ez a lételemem :) Az ujjazást pedig akkor, ha kérik, mert nem minden lány szereti, de nyalás közben mindenképp :) A barátod pedig önző és csak magára gondol, nem érett még a szexre.
2016. jún. 27. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Magad leírtad a dolgokat, a kérdés inkább az, hogy mit keresel mellette? Milyen perspektívát látsz a kapcsolatban?
2016. jún. 27. 09:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!