Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ovszerek vannak? Es ezeknek mi a nevuk?
Figyelt kérdés
Tudom, h az extra thin az a szuper vekony de ugy hallottam van olyan hogy "barazdalt" ovszer is, meg egy csomo fajtat latok a boltba de sose alltam le hogy hosszasan tanulnanyozzam, mindig extra safe-t veszek. Milyen mas tipusok vannak meg? Nem csak Durex markajura gondolok. Koszo elore is!
18\F
2016. jún. 27. 09:33
1/3 anonim válasza:
Vedd meg és próbáld ki őket! Akkor majd megtudod!
2/3 anonim válasza:
Amivel érdemes foglalkozni az a Durex, LifeStye és Masculan. Ezekből van bordázott, pöttyözött, ízesített, vékony-vastag... sokféle :P 26L
3/3 anonim válasza:
Nagy különbség nincs érzésre szerintem.
Max. a vékonyabb jobb. De én a bordázottól se estem hasra. Nélküle is ugyanolyan jó. :D
Azért próbáld ki nyugodtan.
Durex oldalán vagy a Masculanén biztos fel van sorolva az összes típus.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!