Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelembol veszitetted el a szuzesseged?
Figyelt kérdés
Mit gondolsz, fontos az elso alkalomnal a megfelelo szemely? Ugy vettem eszre, hogy ez a noknek szamit jobban.2016. jún. 27. 21:32
11/17 anonim válasza:
Igen.szerelemből mind 2-onknek elso sex volt,azota is egyutt vagyunk majdnem 2-ève.18L
12/17 anonim válasza:
Aznap ismertük meg egymást, szóval szexszel kezdtünk....mindketten be voltunk rúgva :D de vele vesztettem el, azóta együtt vagyunk
14/17 anonim válasza:
Nem szerelemből, 1 hete ismertem a srácot. Utána ő még próbálkozott, randira hívott stb.. De nem tudom, annyira nem kedveltem meg.
Amúgy nem bánom, legalább ez nem tett egy plusz köteléket az első szerelmemhez, akivel viszont az elválás nagyon fájt...
15/17 anonim válasza:
Mikor elkepzeltem, akkor termeszetesen olyannal, akit szeretek.
De ez a valosagban nem igy lett.
Es egyaltalan nem bantam meg.
Nagyon jo elmeny volt, boldogga tett es elmondhatatlanul biztam/bizok benne.
L
16/17 anonim válasza:
Első szerelmemmel,én nagyon szerettem őt,ő már nem annyira engem,szóval jó nagy csalódás így visszanézve, bár szerintem nem az első számít bármiben is hanem az utolsó,az igazi :)
17/17 anonim válasza:
Én szerelemből, még mindig együtt vagyunk. Nem mondom hogy így kell de mindenképp olyannal akivel nem bánod meg és nem azt fogod gondolni "miért kellett annak a büdös gyökérnek adnom"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!