Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúklányokhölgyekurak! Köztete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúklányokhölgyekurak! Köztetek is van olyan, akit szexuálisan vonz egy olyan személy akivel párkapcsolatot már nem tudnál elképzelni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl. arcra. Nem szép, de valahogy mégis olyan, hogy vonz.

(Remélhetőleg van némi értelme is a kérdésnek, este van már:D)

2016. jún. 27. 23:24
 1/8 Komolyan mondod? ***** válasza:
Igen
2016. jún. 27. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
B*sszus. Van :D
2016. jún. 27. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen,van ahhhh :)
2016. jún. 27. 23:38
 4/8 zóna_pocok ***** válasza:

Ilyet max akkor ha

1. bombaeros kisugarzasa van

2. baratilag megszerettem

Van ilyen de nem tudom ha arra kerulne a sor akkor megtennem-e.

2016. jún. 27. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Eppen most vagyok igy egy sraccal. Vonzodunk egymashoz, siman lefekudnenk egymassal. Viszont mindkettonknek van kapcsolata. De valahogy megis kiprobalnank egymast es nem azert mert elajulokolyanjopasi, van benne valami, ami nagyon megfogott benne.
2016. jún. 27. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már.
2016. jún. 28. 00:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Wow. Az összes válasz értelmes. Köszönöm! :)
2016. jún. 28. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam létezik olyan akivel nem tudok párkapcsolatot elképzelni (nem azért mert nem örülnék neki hanem a körülmények miatt) , de iszonyatosan vonz. Olyan is van aki szexuálisan nem nagyon vonz , viszont nagyon nagyon tetszik főleg a kisugárzása.
2016. jún. 29. 01:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!