Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon tartok az első alkalomt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tartok az első alkalomtól: mit tegyek?

Figyelt kérdés
Attól fèlek hogy kilyukad a gumi esetleg.Könnyen kilyukadhat/lecsúszhat? Mit tegyek hogy mindezt elkerüljem hogy biztosra ne legyek terhes?Ti mit ajánlotok ilyenkor?(gyógyszert nem használok)

2016. jún. 28. 00:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Várj még pár évet.
2016. jún. 28. 00:24
 2/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2016. jún. 28. 00:25
 3/9 anonim válasza:

Ne ragodj ezen ennyit, minden rendben lesz:)

En a volt baratommal csak oraloztam es mindig megolt az ideg, hogy uristen, nem mosott alaposan kezet stbstb..

Azonban mikor fel evvel kesobb lefekudtem egy masik sraccal, tokeletes volt az osszhang es biztam Benne. Ovszerrel csinaltuk, ketszer is es semmi problema nem volt. Csak figyeljetek egymasra! Tovabba: ne a legolcsobb, legrosszabb minosegu ovszert vegyetek!

Azonban, ha ennyire felsz, az kihathat az elso alkalmadra es rossz elmennyel zarulhat, ha nem is eveket, de legalabb par napot varjatok, talan beszeljetek a dologrol es mond el a baratodnak az aggajaidat...

Remelem minden rendben lesz:)

2016. jún. 28. 00:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat sikerült kicsit megnyugtatnod:)
2016. jún. 28. 00:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam, nagyon féltem és ezért nem csináltam. Szóval ahhoz hogy teljesen élvezd (utána is) javasolnám én is hogy várj még egy kicsit. Az hogy 18 vagy nem jelenti hogy elég érett is. És ezt nem azért mondom hogy megsértődj, jót akarok hogy tényleg élvezd és ne végig ezen idegeskedj.
2016. jún. 28. 00:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az elöttem szólókhoz.

Ismerek olyan embert aki 20 évesen is tökéletesen éretlen volt a szexhez.

Azt javaslom immáron 4 év tapasztalattal, hogy először ismerkedjetek meg alaposan egymás testével ha eddig még nem tettétek volna meg. plusz van egy nagyon jó alkalmazás temészetesen nem 100%os, de azért segíthet...(természetesen nem elég figyelni az ovulációt meg a testhőt, ugye csak akkor 100%os egy aktus, ha meg sem történik) "Naptáram" a neve. Plusz még tudom ajánlani a pharmatex termékcsaládot, nekem még nem okozott csalódást. Egyszer felhasználható hüvelytabletta a szeretkezés előtt 10 perccel kb felhelyezed, és 3-4 órán át tart a hatása. Csak előtte és utána tiszta vízzel szabad csak mosakodni(szappant mellőzve de ez le van írva a tájékoztatójában).

Sok sikert. Ha szeretitek egymást, nem lesz gond :)

2016. jún. 28. 01:46
 7/9 Mivanveletek? ***** válasza:

De ha mégis,akkor ez tökéletes megoldás lehet a számodra,Mi ezt használjuk lassan 2 éve,és bevált..

[link]

2016. jún. 28. 03:00
 8/9 Deflohelp ***** válasza:
100%

Legelső alkalomra Durex Extra Safe (ez vastag falú) óvszer nem kielégítő nedvesedés esetére vízbázisú síkosítóval bekenve és az óvatos behatolás után szétválva, folytatás majd egy-másfél hét múlva a seb begyógyulása után.

Akkor már szóba jöhet hüvelykúp is a gumi mellett, ha nagyobb biztonságot szeretnél.

Részletek akkor olvashatók, ha a Szexualitás keresőjébe írjuk:

szüzesség elvesztésével

2016. jún. 28. 08:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2016. jún. 28. 20:26

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!