Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kevés az ondóm? Vagy az is egy ilyen adottság, hogy kinek mennyi?
meg ne 2 percet csináld
25 perc a minimum nekem,de akkor még a plafont is törölni kell
Nem olyan kevés az a fél pohárkás mennyiség, nekem sincs több.
Ha a víz nem ízlik (nekem se) akkor vegyél ízesített ásványvizet.
7ml a normális, az alatt vagy fölött nem normális.
A fél pohár szerintem megvan 7ml, még ha saccolom is.
Örülj neki hogy neked kevés van...
Nekem minimum két zsebkendőt kell eláztatnom mindig. Az ha pedig nem sikerül, mehet a takarítás, mert az nem jön ki akármivel mosod...
Valószínű, hogy többet kell innod a melegben. Én is így vagyok, hogy sokszor elfelejtek inni, csak akkor veszem magam észre ha már nagyon szomjas vagyok. Én is így jártam ezért, egy hétig nem vertem, a várt élmény mégis elmaradt, pedig rendesen szokott jönni és spriccelni, de most kevesebb volt, és csak kifolyt nagyobb része.
Fehérjebevitel (pl. tojás) is növeli a mennyiséget, innivalóból ha mindenképp üdítő, akkor cukormenteset próbálj inni.
E-vitamin szelén és cink szintén hasznos, de nem érdemes idegeskedni, hol ennyi, hol annyi jön, nem vagyunk gépek, sok mindentől függ, nagy melegben, ha az ember kimerült, fáradt, nem úgy teljesít.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!