Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kevés az ondóm? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karnun22 kérdése:

Nagyon kevés az ondóm? Vagy az is egy ilyen adottság, hogy kinek mennyi?

Figyelt kérdés
Volt hogy 3-4 napig megtartóztava voltam, de több nem volt úgy sem csak sűrűbb. Orgazmusnál meg nem spriccel, a mennyiségét egy pálinkás pohárhoz mérten a telítettsége, alig félig. Illetve másodjára ez kb. 60 százalékkal kevesebb.

2016. jún. 28. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
keveset iszol, napi 3 liter viz után próbáld ujra
2016. jún. 28. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:

meg ne 2 percet csináld

25 perc a minimum nekem,de akkor még a plafont is törölni kell

2016. jún. 28. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
nagyobb folyadékbevitel ! meg hát ha nagyobbat élvezel több jön...
2016. jún. 28. 11:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Üdítőitalt iszom.
2016. jún. 28. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
magyarul cukros sz*rt.. szokj le róla, igyál vizet..a sok aszpartám meg a szemed is rontja különben
2016. jún. 28. 11:25
 6/10 A kérdező kommentje:
De most komolyan, ki iszik vízet?!? Esetleg ásványvíz a nagy melegben.
2016. jún. 28. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem olyan kevés az a fél pohárkás mennyiség, nekem sincs több.

Ha a víz nem ízlik (nekem se) akkor vegyél ízesített ásványvizet.

2016. jún. 28. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:

7ml a normális, az alatt vagy fölött nem normális.

A fél pohár szerintem megvan 7ml, még ha saccolom is.

Örülj neki hogy neked kevés van...

Nekem minimum két zsebkendőt kell eláztatnom mindig. Az ha pedig nem sikerül, mehet a takarítás, mert az nem jön ki akármivel mosod...

2016. jún. 28. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy többet kell innod a melegben. Én is így vagyok, hogy sokszor elfelejtek inni, csak akkor veszem magam észre ha már nagyon szomjas vagyok. Én is így jártam ezért, egy hétig nem vertem, a várt élmény mégis elmaradt, pedig rendesen szokott jönni és spriccelni, de most kevesebb volt, és csak kifolyt nagyobb része.

Fehérjebevitel (pl. tojás) is növeli a mennyiséget, innivalóból ha mindenképp üdítő, akkor cukormenteset próbálj inni.

E-vitamin szelén és cink szintén hasznos, de nem érdemes idegeskedni, hol ennyi, hol annyi jön, nem vagyunk gépek, sok mindentől függ, nagy melegben, ha az ember kimerült, fáradt, nem úgy teljesít.

2016. jún. 28. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
tudod kérdező még vannak olyanok akik isznak csap vizet
2016. júl. 21. 19:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!