Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16vagyok. A szüleim elváltak. Anyának új barátja van aki 22 éves viszont anya 40. Tegnap este éppen fürödtem és anya barátja benyitott hozzám(tudni kell nagyon jó képű és kedves is) aztán hiába zavartam ki nem ment ki. Anya nem volt otthon és egyszer csak megtörtént szexszeltünk. És nagyon jó volt. Mit csináljak hogy mondjam el anyának vagy egyáltalán elmondtad?
2016. jún. 28. 14:00
1 2
 1/11 anonim válasza:
Kamu
2016. jún. 28. 14:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Azert nem semmi micsoda fantaziad van. Mar csak arra lennek kivancsi hogy csaj vagy e vagy pasi :)))
2016. jún. 28. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
egy szerencsétlen balek vagy semmi több vagy egy sima troll aki arra pazarolja az életét hogy kamu kérdést irjon egyik sem jó de a második esetben legalább ki is lehet röhögni :)
2016. jún. 28. 14:06
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Semmit, vagy írj privátot ha érdekel még izgató történet, ami pont annyira valós mint ez.
2016. jún. 28. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg nagyon valószerű...mert a szex már csak olyan dolog ami hopp, egyszercsak megtörténik, míg egy pillanatra nem nézel oda...:D
2016. jún. 28. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, ilyenkor az szokott lenni, hogy anyukád hazajön a szex közben, aztán hárman folytatjátok.
2016. jún. 28. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Majd ha nem jön meg a menstruációd.Akkor majd meg tudja anyád ne aggódj.

S mivel már 18 elmúlt a kis ktsg megy a sittre.

2016. jún. 28. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
"Érdekes, ilyenkor az szokott lenni, hogy anyukád hazajön a szex közben, aztán hárman folytatjátok." Majd a következő fejezetben, azaz kérdésben fog a kedves anyuka beszállni. :)
2016. jún. 28. 16:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm ezeket a kedves szavakat. Bár nem mindenki ilyen mint amilyenek ti vagytok. Már sok tanácsot kaptam. És igen nem hazudok de mindegy
2016. jún. 29. 09:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor viszont szégyeld magad.Mond el anyádnak.Mert ha veled megcsalta őt.Titeket is meg fog ez a kis féreg.

S ki tudja hogy eddig hány csajjal játszotta ezt el.

Egyébként Mivel elmúlt a kis ktsg 18.Így nem is szexelhet veled,büntetlenül.Azért én biztos vagyok benne.Hogy mivel csak úgy hirtelen történt a dolog.

Így nem volt védekezés.Ergo,ha megszakítással védekeztetek akkor garantálr a gyerek.

2016. jún. 29. 09:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!