Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transzexualitas keson is kialakulhat? 30/N
Sziasztok
gyorsan es roviden.....
Vilag eletemben fius voltam, talan tulzottan is.
Kamaszkorban probalkoztam fiu kapcsolatokban, de nem ereztem magam egyenlonek sem....aztan jottek a lanyok es azt hittem leszbikus vagyok...de itt is valami hianyzott az eletembol.
Par honapja nezegettem a videokatat az FTM-rol, amik total leirjak amit vegulis erzek.
Kulsoleg es belsoleg is ferfinak erzem magam.
De igy mar 30 evesen szerintem keso barmit is tenni...
Erzi/ erezte valaki mar igy magat az eletben, hogy masnak belulrol mint kivul?
Barmit, tapasztalatot, jo tanacsot elfogadok.
Köszi ha normalisan valaszolsz:)
Ez egy mentális zavar, bármikor kialakulhat. Ha elkezdeném mondogatni, hogy én egy Ganz csuklós villamos vagyok, csak mert így érzem, és áramszedőket szeretnék operáltatni magamra, rögtön elvinnének a diliházba, de minimum kinevetnének. A politikai bal viszont egy kicsit megszállott a szex és a nemek kérdésében, szóval egy ilyen betegségből is sajnálatos módon polgárjogi mozgalmat kreált. Szerintem keress fel egy jó pszichiátert.
Le lehet pontozni, mert ilyen gonosz, bigott transzfób vagyok. :(
koszonom az eddigi valaszokat :)
es igen 100%-ban ugy erzem, hogy rosszul szulettem
ha nem lenne mellem akkor eleg egyertelmuen fiunak neznek ki, ezert ugy ertem, hogy az oltozkodesem, megnyilvanulasaim mind azt tukrozik
Ez nem most alakult ki benned, csak gondolom nem volt elég információd.
Nem késő bármit is tenni, nehogy feladd!
Vannak olyanok akik 50-60 évesen kezdik el az átalakulást!
#9:
Linkelve van forrás: Guardian ... valóban a bulvár csúcsa :-D :-D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!