Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha meztelenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha meztelenül kamerán megfigyeltek?

Figyelt kérdés
Baratnommel egy szepsegszalon szolariumaba mentunk.Miutan fizettunk a redonnyel zart helyisegbe mentunk,ahol egy szolariumhoz hiven elkezdtem leoltozni.(fehernemure)majd befekuttem a gepbe.Baratnom addig levette a nacijat es mikozben allt fel arra lett figyelmes h a plafonnal egy kamera van.(a szoli falai kb ket meter magasak tehat ezt egy probafulkekent kell elkepzelni) A kamera egy mobiltelefon volt,amit egy botra rogzitettek.Aztan sirva szolt baratnom,hogy mivan, aztan azonnal elkeztunk feloltozni de ujra megjelent a kamera.Mindketszer sok ideig.Miutan lassan a kapcsoloval felgorditettuk a redonyt azon kaptuk magunkat h a szoli fonoke egy 50ev koruli ferfi aki beengedett minket idegesen matat valamit.Baratnom mindenki elott leorditotta es sirva annyit mondott neki h fel van jelentve,a ficko halalra remulten tatott szajjal allt es durvan szegyelte magat. En meg csak alltam es fel nem fogtam mivan..Igazabol banthattok hogy minek jarunk szoliba meg egyebkent azert is h 18eves lany letunkre minek merunk emberek koze lepni mert nyilvan mi leszunk a hibasak azert mert nem vagyunk banyaremek es pl azert is mi lennenk a hibasak ha megeroszakolnanak minket,mert hat ugye egy 18eves lany nyaron nem mehet ki az utcara sortba meg rovidujjupoloba aaa hol..attol hogy valaki ad magara meg nem ribi..na ezt csak azert irtam le,mert mar szembesultem ilyen velemennyel..osszefoglalva azt gondolom,hogy hiaba viselt meg minket eza dolog semmit nem tehetunk,a nagy nagy szolariumigazgatoval vagykiaz szemben csak egy senkik vagyunk..barki barmit mondhat ez igy van,sot ha kimernenk nyitni a szankat meg mi lennenk beallitva ribiknek esetleg meg rosszabb..Ja es meg kitudja hany novel tette meg mindenzt..Amugy nagyon rossz erzes..Fiatal vagyok,elmonhatom h jo az alakom,szep az arcom..nyaron felmerek venni szoknyat,sortot,de konyorgom ezert ne bantsanak mar..
2016. jún. 28. 17:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Van szád, van anyád, van apád, van telód és van két kezed . Tartottál volna bakot a barinődnek aztán kaptad volna le arról a botról a telót , úgy a földhöz b..sztam volna, hogy csak úgy rottyant volna !
2016. jún. 28. 17:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 jól írta. én is pont ezt akartam írni.
2016. jún. 28. 17:58
 3/14 A kérdező kommentje:
szuleim nem akarjak ezt tul bonyolitani szoval rajuk nem szamithatok,baratnom szulei sem.Es az eroszakot sem reszesitem elonyben
2016. jún. 28. 17:59
 4/14 anonim ***** válasza:
feljelenteném
2016. jún. 28. 18:04
 5/14 A kérdező kommentje:
De mivel bizonyitsam?:(
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ott helyben kellett volna kihívni a rendőröket.

Ott helyben lefoglalták volna a telefont mint bizonyíték.

De így utóbb ba....tjátok.

Eső után köpönyeg.

7/14 A kérdező kommentje:
en kerek elnezest mert nem tudtam rogton a legjobb megoldast kitalalni.es a telefonbol mar azota reg kitorolt mindent..mar lehet megsincs a telefon
2016. jún. 28. 18:07
 8/14 anonim ***** válasza:
akkr meg mit parazol? :D kit erdekel? van ilyen most egy eletre megtanultad hogy oda nem mesz tobbet.
2016. jún. 28. 18:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen,akkor kellett volna cselekedni, persze utólag, kívülállóként könnyen jár a pofám. Azt viszont nevetségesnek tartom,hogy szolitulajdonos,vagy mi tudom én mi, és ilyen kókány módszerrel kukkol telefon botra erősítve, akkor már egy normális rejtett kamera, na persze az se szép dolog közel sem, de akkor már ne ilyen gagyi megoldással éljen.
2016. jún. 28. 18:50
 10/14 mikeXxX ***** válasza:
Mindenképp feljelentés , hogy más lány ne járjon így ! De csak van barátotok aki szépen jól képen törli a majmot és ...
2016. jún. 28. 19:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!