Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha sztárok klónjait árulnák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sztárok klónjait árulnák elérhető árakon legális szexrabszolgaként, vennétek?

Figyelt kérdés

Vagy ha cyberanyag borította élethű robotok lennének.

Mondjuk 150ezer.

2016. jún. 28. 21:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Neked mi bajod van?
2016. jún. 28. 21:25
 2/15 anonim ***** válasza:

150e-ért olyanokkal akik számomra nagyon bejönnek? Fizettem 150ezernél többet VIP jegyekért ahol nem volt semmi. Akármikor. De egy nullával is többet, bármikor min 10 személynek.

N.

2016. jún. 28. 21:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha főz, mos, takarít, és még be is vásárol, akkor erősen elgondolkodnék rajta.
2016. jún. 28. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

szexrabszolga? :D nem kéne köszi...

inkább egy normális csajt keresek normális kapcsolatra, mint szexrabszolgát tartsak :D

23F

2016. jún. 28. 21:30
 5/15 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok és csak egy szexet akarok, ennyi. Utána tusolás és pá-pá. 150.000 piti pénz érte. még egy nullát tegyél hozzáá.
2016. jún. 28. 21:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Fizetnék érte több milliót is, ha jól csinálja, meg ha olyan a szája mint a porszívó.
2016. jún. 28. 21:31
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Ilyenre nem költenék.

Amúgy is a lényegét veszíti el azzal, hogy nincs lelke.

2016. jún. 28. 21:40
 8/15 anonim ***** válasza:
6%

Jaj, épp azért jó amúgy mert nincs lelke :D

Nem krédezősködik hol voltál megint meg miért vettél megint autót, miért nem ezt csinátad stb, tudja a dolgát a robot, és ennyi. Legjobb lenne ha végre meg lehetne venni egy ilyen robot csajt, és jól kiszívná kérdezősködés nélkül xD

2016. jún. 28. 21:41
 9/15 anonim ***** válasza:
11%

Ha léteznének androidok-robotok, akik külsőre (és hüvelynyílásban, szájban, torokban, segglyukban belsőre is) egy nőt imitálnának mindenben, akik ez mellett még a házimunkát is elvégzik + képesek intimitásra, stb, akkor nem lenne szükség valódi nőkre.

Egyedül a gyerekvállalás/családalapítás lenne némi gond, de manapság is léteznek már egyedülálló nők akik spermabankból szereznek spermát, gondolom én is tudnék petesejt bankból szerezni anyagot.

Aztán a robot nőcim programját felfejleszteném anyai ösztönökkel is.

Akinek a gyomra forog attól amit leírtam, az ne csinálja akkor majd így, ha lesz ilyen, de én tuti megtenném.

Bár valószínűleg ez már csak a gyerekeink vagy unokáink generációjában lesz elérhető és akkor is a gazdagabbak számára. De 50-100 év múlva simán kinézem hogy lesznek majd ilyenek

2016. jún. 28. 23:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, csak azt felejted el, hogy ha női robotot lehet csinálni, akkor férfit is, és akkor igazi férfire sem lenne szükség, megkapná a jó kis szexet a nő, és nem kéne még etetni, mosni a szros gyatyáját, takarítani a mocskát se, vagy jétszani a pótanyucit, esetleg eleget tenni a h*lye fantáziáinak. :)
2016. jún. 28. 23:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!