Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sztárok klónjait árulnák elérhető árakon legális szexrabszolgaként, vennétek?
Vagy ha cyberanyag borította élethű robotok lennének.
Mondjuk 150ezer.
150e-ért olyanokkal akik számomra nagyon bejönnek? Fizettem 150ezernél többet VIP jegyekért ahol nem volt semmi. Akármikor. De egy nullával is többet, bármikor min 10 személynek.
N.
szexrabszolga? :D nem kéne köszi...
inkább egy normális csajt keresek normális kapcsolatra, mint szexrabszolgát tartsak :D
23F
Ilyenre nem költenék.
Amúgy is a lényegét veszíti el azzal, hogy nincs lelke.
Jaj, épp azért jó amúgy mert nincs lelke :D
Nem krédezősködik hol voltál megint meg miért vettél megint autót, miért nem ezt csinátad stb, tudja a dolgát a robot, és ennyi. Legjobb lenne ha végre meg lehetne venni egy ilyen robot csajt, és jól kiszívná kérdezősködés nélkül xD
Ha léteznének androidok-robotok, akik külsőre (és hüvelynyílásban, szájban, torokban, segglyukban belsőre is) egy nőt imitálnának mindenben, akik ez mellett még a házimunkát is elvégzik + képesek intimitásra, stb, akkor nem lenne szükség valódi nőkre.
Egyedül a gyerekvállalás/családalapítás lenne némi gond, de manapság is léteznek már egyedülálló nők akik spermabankból szereznek spermát, gondolom én is tudnék petesejt bankból szerezni anyagot.
Aztán a robot nőcim programját felfejleszteném anyai ösztönökkel is.
Akinek a gyomra forog attól amit leírtam, az ne csinálja akkor majd így, ha lesz ilyen, de én tuti megtenném.
Bár valószínűleg ez már csak a gyerekeink vagy unokáink generációjában lesz elérhető és akkor is a gazdagabbak számára. De 50-100 év múlva simán kinézem hogy lesznek majd ilyenek
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!