Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legjobb barátok szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kecskesajtann kérdése:

A legjobb barátok szexelni akar velem és nem tudom h mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és már évek óta ismerjük egymást de az utóbbi hónapokban nagyon jóba lettünk nem járunk meg semmi ő együtt van az egyik legjobb barátnőmmel és mégis velem szeretné nem vele. Ráadásul tegnap megírtam neki h majd. De ma reggel már azt írta h n velem szeretné. Most mit csináljak lehet h már készen állok rá vagy nem? Segítsek pls. És légyszi értelmes válaszokat kérek mert ez nagyon fontos nekem.

#szex #Nem tudom h mit csináljak
2016. jún. 29. 08:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

És ha az a tanács, hogy hagyd békén a barátnődet, rendezze el az ügyét, vagy szakítson, de döntse már el? És addig is küldd a "legjobb barátodat" a francba, ne próbálkozzon be nálad is, csak mert kanos? Akkor ezt a tanácsot fogod megfogadni?

Miért? Mert Mr Pofon ezt írta a Gyakorin? Tényleg ez kell neked ahhoz, hogy helyesen dönts?

2016. jún. 29. 10:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Ezennel szavazásra bocsátom! Kedves olvasók! Dugjon vagy ne dugjon a legjobb barátjával a kérdező? 24 óra múlva megszámoljuk a szavazatokat....
2016. jún. 29. 10:42
 13/24 anonim ***** válasza:
Ne dugjon!!
2016. jún. 29. 10:47
 14/24 A kérdező kommentje:
De basszus ekkora baj ha tanácsot kérek? Nem tudom mit csináljak és tudtommal ez az oldal erre van h megkérdezzük, tanácsot kérjünk és adjuk segítsünk annak akinek szüksége van rá vagy rosszul gondolom? És nem azért mert te ezt válaszoltad csak nekem segít az is dönteni h mások mit gondolnak róla...
2016. jún. 29. 10:57
 15/24 anonim ***** válasza:
Ja csak megerősítést akarsz hallani. Hát nem fogsz.
2016. jún. 29. 10:58
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem azt tanácsot
2016. jún. 29. 10:59
 17/24 anonim ***** válasza:
Jól van, semmi gond, mindenki nyugodjon le a 3,14csába :D és kapja meg a tanácsát a kérdező! Szóval szavazzunk!
2016. jún. 29. 11:02
 18/24 anonim ***** válasza:

az én szavazatom is:

- Ne dugjon!

2016. jún. 29. 11:04
 19/24 A kérdező kommentje:
Ok
2016. jún. 29. 11:08
 20/24 anonim ***** válasza:
baccassad magad te ringlo
2016. jún. 29. 11:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!