Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyek lent?
Figyelt kérdés
a hétvégén nudi strandra megyünk és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy:
fazon
sima
vagy rövidre nyírt puncim legyen :)
fiúk, lányok véleménye egyaránt érdekel
köszi puszi :*
25/L
2016. jún. 29. 09:03
11/27 Kqwert Gábor válasza:
Ahogy többen is írták: tök mindegy! A nudista strand a másik - és önmagunk - teljes mértékű elfogadásáról szól, de ezt Te is tudod. :)
Ha az én véleményemre vagy kíváncsi: legyen egy kis háromszög. Bár sajnos nem láthatom... :(
Melyikre mész?
:)
Érezd jól Magad!
Gábor (39)
12/27 anonim válasza:
Teljesen mindegy. A strandon mindenből van felhozatal, bár talán a teljesen leborotvált a leggyakoribb. Az talán azért is praktikus, mert jobban tudod napoztatni.
14/27 anonim válasza:
én csupaszt preferűlom,de igazából szerintem mindegy ott nem ezt nézik.
15/27 anonim válasza:
A barátodnak mi tetszik jobban? Elmeséled hogy mentél?
16/27 A kérdező kommentje:
barátom nem tud dönteni, mert neki tetszik a fazon meg a sima csupasz is :D :)
2016. júl. 2. 08:33
17/27 anonim válasza:
Majdnem minden lány csupasz szokott lenni. De nekem a szőrös is tetszik ha nem túl dzsungel, viszont ilyet csak néhány tini-lányon láttam. Valahogy úgy látszik a csupasz a trend vagy divat vagy nem tudom.
18/27 A kérdező kommentje:
én az esetek többségében fazonra csinálom :)
jövő hétvégén újra nudi strand :)
2016. júl. 10. 08:54
19/27 anonim válasza:
Én a csupaszt ajánlanám. Sokkal praktikusabb egy nudin. Különösen ha napozni is szeretnél, akkor legalább egyenletesen tudsz lebarnulni, mert nem vet árnyékot a szőr.
20/27 A kérdező kommentje:
;)
Páromnak is fazonja van, neki is ink csupasz? :)
2016. júl. 10. 10:08
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!