Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁÁÁNYOK . Mi a jó méret? Borotváljam vagy sem?
Figyelt kérdés
Na szóval egy kedves lány barátom felajánlotta hogy szexel velem. Egyből bele mentem a csaj az életem szerelme volt. Ő már nem szűz de én igen. (ő az hiszi hogy nem vagyok szűz)
Na és nem tudom hogy elég nagy-e a tudjátok. És azt se hogy borotváljam-e ... Valaki segítsen. Fiú 16 14cm hosszú
2016. jún. 29. 23:01
1/4 anonim válasza:
Köszi, hogy odaírtad a végére, hogy fiú vagy. Enélkül azt hittük volna, hogy egy lány tette fel a kérdést.
2/4 anonim válasza:
méret fog utoljara szamitani,nyugi eszreveszi hogy szuz vagy
3/4 anonim válasza:
Mindenkepp borotvalkozz meg pls...tobb fiutol is kaptam mar kepet,pl.egy 20 centisrol,jo teste van,helyes is,de az egeszet az rontotta el,hogy szoros volt..szoval igen..
4/4 anonim válasza:
Utolsó
Most komolyan azért nem kellett egy helyes, jó testű, nagy farkú fiú, mert vállalja, hogy nemileg érett férfi, és nem csupál? Lehet, hogy életed legjobb dugását adná, és rohadtul észre se vennéd a fanszőrt, mert nem akadályozna, zavarna, ez jó részt csak téveszme, ami jól hangzik, és azok állítják, akik még sosem voltak szőrős pasival.
A puding próbája az evés.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!