Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nézett transzszexuálisnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézett transzszexuálisnak?

Figyelt kérdés

Most hajnalban történt velem egy furcsa dolog, ami számomra elég megrázó.. Épp randiról mentem hazafelé éjszaka 2 körül. A Blahán (Bp.) vártam az éjszakai buszom, mikor a padon mellettem ülő férfi elkezdett velem kötekedni, hogy hogy tudok elszámolni magammal meg a lelkemmel, hogy átműttettem a péniszem, meg melleim, hogy nő legyek. Először elkezdtem vele higgadtan vitatkozni meg meggyőzni, de ő csak hajtotta a magáét, hogy ő látja rajtam, hogy az vagyok, én meg tagadom, ami részéről telesen érthető. Én a végére telesen kiborultam és összetörtem, mert láttam rajta, hogy tényleg így látja. Persze azt nem tudom, hogy milyen szerek hatása alatt volt. Ebben az szomorít el, hogy kifejezetten egy szép és csinos nő vagyok. Nem egózni akarok, de rengetegen mondják, meg több évig modellkedtem is, meg zenélek is, sokat lépek fel, és a külsőmről eddig mindig pozitív visszajelzést kaptam, vagy minimum semlegeset. És ez annyira megrázott, nem a hiúságom miatt, hanem mert olyanról kezdett velem, vitatkozni, ami egyáltalán nem igaz és nincs alapja és konkrétan elkezdett szidni, hogy milyen ember vagyok én, hogy a "szerszámomat levágatom a lábam között" Lelkileg amúgy is elég labilis ember vagyok és ez nagyon betett. Muszáj volt megosztanom, mert szükségem van véleményre, hogy megnyugodjak, de a barátaimnak nem merem ezt elmesélni, mert számomra nagyon kínos.

Köszönöm, hogy elolvastad és előre is köszönöm a reakciód. L/21

2016. jún. 30. 03:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Who cares?!?

Azt gondol amit akar... szard le ;P

2016. jún. 30. 06:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első reakciód jó, mert minimum részeg volt, és nem tudod, hogy mellé mit szedett.

A fülhallgató pedig arra van, hogy az ilyen, és ehhez hasonló részeg/drogos állatoktól megvédjen. Nem kellett volna neki visszaszólni, mert azzal ingerled őt, magadnak meg feleslegesen okoztál kárt, mert foglalkoztat, és rosszul esik. (Ha tényleg egy tranyónak mondta volna, az még rosszabbul esett volna.)

Mondtad, hogy modellkedtél. Magas vagy? Nagyon hosszú a hajad?

Esetleg szögletes a vállad, vagy mély a hangod?

Mondtad, hogy randizni voltál. Vastagon sminkelsz?

Ezekről szokták pl. megmondani egy tranyóról, hogy férfi.

És ne vedd magadra. Kötekedő részeg állatok hülyeségét meg különösen ne. Gyönyörű vagy . Mert minden nő szép.

2016. jún. 30. 07:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen már én is megbántam, hogy elkezdtem vele kommunikálni, de amikor megszólított, elkezdett hozzám beszélni még nem tudtam mit akar. Segítséget is kérhetett volna, mert már volt ilyen.

Annak ellenére, hogy randin voltam egyáltalán nem voltam vastagon sminkelve, viszont a többi szinte mind igaz. Magas vagyok, hosszú a hajam, szögletes a vállam, az arcom is karakteres. De ezek ellenére még senki nem talált férfiasnak, sőt. Kifejezetten nőiesnek találnak. A csípőm is széles. Egy férfinek pedig keskeny a csípője. Tudom le kéne szarni, csak nehezen megy, mert nem értem, hogy ha még férfiasnak is talált valamennyire, akkor miért akart erről a hülyeségről minden áron meggyőzni. Miért nem bírja magában tartani, vagy pedig egy mondattal elintézni. Vagy legalább elhinni nekem, ha válaszolok neki, hogy rohadtul nem vagyok az. Na mindegy. Idővel elfelejtem, csak rosszul esett, mert jól nevelt és kedves ember vagyok és nem szoktak rólam rossz véleménnyel lenni, ennyire meg végképp nem. Úgy tűnik az alaptalan tahó kritikához is hozzá kell szoknom. :) Köszi még egyszer!

2016. jún. 30. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Belefutottal egy igazi buta parasztba. Elofordul. Elhiszem, hogy megrazott. Nyugodj meg. Nyilvan nem a te hibad. :)
2016. jún. 30. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amióta Lipótmező bezárt vannak érdekes egyedek szabadlábon. Nem kell komolyan venni.
2016. jún. 30. 10:41
 6/9 anonim válasza:
100%

A tipikus modell testalkat és arcforma közelebb áll a férfias külsőhöz, mint az átlagos női alkat és arc szerintem.

Te tudod, hogy nő vagy, és semmi alapja nem volt, mégis ennyire rosszul esik. Most akkor képzeld el, milyen lehet egy igazi transzszexuális lánynak, aki rengeteg megpróbáltatáson, megaláztatáson, fájdalmon, és még sorolhatnám megy keresztül, hogy ott lehessen, és ezt hallja vissza...

2016. jún. 30. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet a 2-es első bekezdésével. Mindig meg kell hallgatni mások hangját. DE! Nem szabad szűretlenül az agyunkba, és végképpen nem a szívünkre zúdítani azt.

Az hogy feltételezted, hogy segítségre szorult és ezért válaszoltál neki, bizonyítja, hogy nagyon rendes és kedves személy vagy.

Ellenben ha eddig nem ért igazán erős negatív kritika, az már elég nagy hatással lehet az életedre, ha valaki olyan kezd el ilyen módon ócsárolni, akit szeretsz/ tisztelsz/ kedvelsz. Ezért meg kell tanulnod higgadtan fogadni az ellenszenves, undok szavakat.

(A Blahán van egy fickó, aki a patkányával koldul, de nem egy rossz arc -> egyszer érdemes vele csevegni.)

2016. júl. 1. 19:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére már el is felejtettem a dolgot, mármint azt a kellemetlen érzést, ami ezzel az élménnyel járt, meg jól is esett nagyon, amiket írtatok. És igen, még mindig jobb, hogy rajtam csattant a tagnak az elmebaja és nem egy transzszexuálison. Köszönöm! :) peace
2016. júl. 4. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
2016. júl. 4. 16:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!