Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen? Miért nem ismerik sokan az igazi vonzódást?
Sokan járnak már 18 éves korukra tizen x emberrel. De számomra egyértelmű hogy nem szerelmesek mindbe.
Furcsa lesz amit írok de:
Én akibe eddig szerelmes voltam (ez 4 ember) annak a szagát hihetetlenül jónak éreztem, úgy éreztem ő tökéletes külsőre, belsőre, ő az egyetlen akivel akarnék gyereket, akarom a génjeit, akarom mindenét.
Emellett van akit esztétikusnak, szépnek találok, de nincs meg a kémia, semmi extrát nem érzek iránta.
18/F
18 évesen 4 éve jàrtam az első párommal (utána még 6 évig), úgyhogy asszem, én ismertem.
Az, hogy utána elszabadult a pokol, meg pont ennek tudható be. Hogy nem tapasztaltam...
Kell egy arany középút.
"Miért nem ismerik sokan az igazi vonzódást?"
De ismerik. Csak nem azt hajtják mindig őrülten ész nélkül. Te is azt írtad hogy "nem voltak mindbe szerelmesek biztos". Igen! De attól még néhányba igen, te is így írtad.
Miért vagyok együtt/dugok olyannal akit nem szeretek őrülten? Mert szükségem van a fizikai intimitásra (csók, ölelés, simogatás), szexre és hasonlókra akkor is ha épp nem vagyok szerelmes vagy nincs senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!