Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki leszopja magát az tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki leszopja magát az tényleg meleg lesz?

Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan hosszú lenne a fark@m hogy bekaphassam akkor örök élvezett és máris meleg vagyok?
2016. júl. 1. 15:32
 2/10 kovpet ***** válasza:
Meleg nem "lesz" senki. Valaki vagy az, vagy nem, de ezt a tettei nem befolyásolják. Attól még meleg, hogy nem fekszik le férfiakkal. Mint ahogy a heteró is heteró akkor is, ha szűz.
2016. júl. 1. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Én a kivitelezésre lennék kíváncsi. :D

Elviekben ha farokra vagy spermára vágysz a szádban akkor igen.

2016. júl. 1. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
#1 Hát ja, nem véletlenül kerül f|sz a szádba :).
2016. júl. 1. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Azert szerintem ha sajat magadat szo*nad le, az mas kategoria. Oke, hogy f@ sz van a szadban, oke, hogy bele is elvez(hetsz)el, de ez gyakorlatilag onkielegites.

En nem gondolnam melegnek... inkabb szerencsesnek ;P

2016. júl. 1. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne attól valaki meleg? Ha kivered, meleg vagy? Hiszen olyankor farok van a kezedben, egy hímtagot húzogatsz. De a SAJÁTOD, b+...
2016. júl. 1. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Na várjatok!

Oké, technikailag nem lesz meleg.

De ott van az, hogy más emberek mit gondolnak róla attól kezdve.

Emlékeztek a South Park "Az Univerzum legnagyobb kóklere" című epizódra, amikor egy Stan egy parafenoménnal kerül szembe, aki tud beszélni a halottakkal? Stan később elmegy a férfi házába, ahol különböző könyveket talál a "szellemlátás" témakörében, amikből a csávó kiképezte magát. De ezek között ott van az a könyv is, hogy "Hogyan szopjuk le önmagunkat"

[link]

Szóval oké, hogy aki leszopja magát az TECHNIKAILAG NEM BU ZI, viszont attól még a normális emberek szemében egy köcsög (ami most itt nem egyenlő a homoszexualitással)

2016. júl. 1. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Ocsem :D

South parkbol precedenst hozni... szep :D

2016. júl. 2. 05:34
 9/10 anonim ***** válasza:

8:

Akkor a válaszod alapján nem érted mire gondoltam.

Tehát:

Aki leszopja magát az NEM bu zi. Nem szexelt más férfival. Nem az, nem meleg. Viszont technikailag az emberek szemében attól még egy köcsög., amit normális ember nem csinál. Remélem így már érthető.

Vajon miért nem dicsekednek azzal a férfiak még a barátaik előtt sem, hogy sikerült leszopniuk magukat? Hát mert mindenki más szemében attól még köcsögnek tűnnek (angolul douche, vagy douchebag)

2016. júl. 2. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez marhaság, ettől senki sem lesz meleg. Ez nem ezen múlik.

Viszont aki elég hajlékony hozzá, és csak azért nem szopja le magát, mert hogy mit szólnának mások, az hülye. A legnagyobb orgazmusokat tudja okozni magának egy fiú az önszopással! :) Ezt tapasztalatból mondom, mert én naponta szopom magam. :) Szóval a legnagyobb butaság kihagyni ezt az élvezetet! :)

2017. aug. 21. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!