Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 és fél és nem szexeltem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 és fél és nem szexeltem. Mire számítsak ma?

Figyelt kérdés
2,5 éve az előző barátommal voltam együtt utoljára, ma az új barátommal lesz az első azóta. Mire számítsak?
2016. júl. 1. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pókhálóra a puncidban.
2016. júl. 1. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bénázásra. Hiszen még semmit sem tudtok a másik testéről, szóval efelől kár izgulni.
2016. júl. 1. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Remélhetőleg pillanatok alatt elélvezel!

Ha mégsem akkor írj nekem! F.

2016. júl. 1. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

nemtom masztiztál e aztóta...

mert ha csak csiklódat simogattad meg pl 1 ujjal felnyúltál az semmi.

előfordulhat hogy ennyi idő alatt azért beszűkültél valamelyest. hosszú előjáték mindenképp legyen! bármennyire kívánod is, fonots h ujazzon kicsit szex előtt, úgy nem fog fájni.

2016. júl. 1. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Senki nem szűkül be azért mert nem szexel, ahogyan önmagában a szextől nem is lesz tágabb. Az extrém hatások (szorulás, rázkódással járó sport, szülés stb) tágítanak és a korral csökken a hüvely izomrostjainak keménysége.

Kérdező, semmi különösre ne számíts, kicsit lehet bénázni fogsz, ennyi.

2016. júl. 1. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
ne parázz. előtte egy whisky, utána egy cigi
2016. júl. 19. 16:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!