Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm a tipikus, szerény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm a tipikus, szerény lány, szexben mégis azt szereti, ha nagyon megdöngetem. Mi a jó neki ebben?

Figyelt kérdés

Szóval van a barátnőm, aki szerény, jó tanuló, "átlagos" ( tehát nem instán pózolgató, magamutogató valaki ), szóval jól nevelt lány. De ha szexelünk, ő azt szereti, ha tényleg derekasan megd*gom, ha olyan erőseket lökök rajta, ha vad vagyok, szinte nem is kell figyelnem, csak küldöm neki teljes erővel.

Néha azt hiszem fáj neki, nem tudom, de azt mondja ne hagyjam abba. Hát én megteszem, bár ehhez kell kondi, de az is van.

Csak mi a jó neki nőként abban, ha konkrétan már tényleg megb*szom extra vadul?

2016. júl. 1. 16:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha vevő vagy tőlem egy kis filozófiára:

Mivel a barátnőd egész nap szerény, higgadt, visszafogott, ezért este szeret bevadulni, egy kicsit rossznak lenni, hogy ezzel ki is élje magát és így fenntartson egyfajta egyensúlyt.

2016. júl. 2. 03:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Allitolag a szerenyebb, visszafogottabb nok vadabbak az agyban. Az elottem valaszolo jol mondja, egesz nap visszafogja magat, es az agyban eli ki a vadabb vagyait. Szerintem a hetkoznapi stresszt akarja igy levezetni, mert egy vad szexnel lehet orgazmusa, mig egy ovatos szeretkezesnel nem biztos. Alapbol sokkal izgatobb egy vad menet, de hogy miert jo ez nekunk, arra ugy sem tudok valaszolni hogy en is no vagyok, es en is vadul szeretem inkabb.
2016. aug. 15. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!