Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon már más is kényeztette orálisan?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és a mostani barátommal először kényeztettük egymást orálisan és nekem alapból ez az első is! Soha senki mással nem csináltam. Kérdezte is hogy csináltam-e mással és elmondtam hogy nem, ő viszont azt mondta hogy neki már csinálták más lányok. Kicsit izgultam ez miatt hogy bénázni fogok. Nos,meglepődtem mert 10 másodpercig sem volt a számban és már elment. Sőt nekem az is furcsa volt hogy nem szólt hogy elmegy és igazából nem igazán szerettem volna hogy a számban végződjön. Fiúk, tényleg ilyen hamar el lehet élvezni vagy hazudhatott hogy már más is csinálta neki? Esetleg ennyire jó voltam?2016. júl. 1. 18:24
1/7 anonim válasza:
hát ennyire jó nem lehetsz mert 10 másodperc alatt kb semmire nem volt időd, inkább csak sajnállak rendes szexnél mi lesz bedugja aztán elmegy nem nagy élmény
2/7 anonim válasza:
El lehet élvezni ilyen hamar. Főleg ha régen csinálták neki.
Lehet, hogy őstehetség vagy!
3/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne őstehetség?
Engem is leszopott egy 14 éves csaj, életében először szopott és úgy szopott mint egy szopógép, azt se tudtam hol a fejem elmentem 1 perc alatt, pedig 10 perc kelleni szokott.
26F
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából szexnél sem szokta annyira sokáig bírni..De ez azért tényleg TÚL gyors volt szerintem. Főleg hogy tényleg első volt nekem... Nem hiszem hogy annyira nagy szám lettem volna
2016. júl. 1. 18:40
5/7 anonim válasza:
Először volt szex utána orál? Az azert egy kicsit fura :D
6/7 A kérdező kommentje:
Neeem! Általánosságban mondom. Mivel már többször lefeküdtünk csak az orális kényeztetésig most jutottunk el
2016. júl. 1. 18:46
7/7 anonim válasza:
5-ös miért fura? Sok pár így csinálja. Az orálhoz azért lelkileg fel kell készülnie egy lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!