Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telelőtt zsebkendőt hova tegyem ahol nem lesz szaga?
Figyelt kérdés
Önkielégítés után nem szeretnék mindig egyből menni vele a mosdóba, mert feltűnhet, hogy sokat járok. Ha beteszem egy zacskóba, akkor nem lesz szaga? Vagy fújjam le dezodorral és tegyem el valahová néhány órára?
Mindig zsebibe szoktam élvezni.
Zuhany közben vagy WC-ben nem szeretek maszturbálni.
2016. júl. 1. 19:00
1/12 anonim válasza:
csempész bele hirtelen egy lány zsebébe..
2/12 anonim válasza:
Kinek tünik fel? Hányan vagytok? Hol laksz? Milyen sokat jársz a mosdóba? És ha hasmenésed lenne akkor se mennél gyakran?
3/12 anonim válasza:
Pfeeeej ! használj egyszer-használatosat, többet, több-rétegben, vagy tedd a zsebedbe az anyagból készültet aztán dobd mosószeres vízbe egyből .
5/12 anonim válasza:
Én a szekrény tetejére szoktam feldobálni, ott nem érződik ha olyan. Aztán néha kidobálom őket.
6/12 zóna_pocok válasza:
Hajtsd ossze, aztan kidobod a kukaba. Senkinek nem fog feltunni, egyreszt mert senki nem kutakodik a kukaban (jo esetben), masreszt onnan nem szaglik (amugy sem sok szaga van). Vagy osszehajtod, zsebre vagod aztan amikor mesz WC-re szepen beledobod. Csak ne felejtsd el lehuzni 👍
7/12 anonim válasza:
Vannak emberek, akiknek annyi fantáziájuk sincs, hogy ezt megoldják?
8/12 anonim válasza:
Tényleg nincs sok szaga.Főleg akkor,ha már megszáradt,aminek nem kell sok idő.Kb. mindegy,hogy hova teszed,csak ne legyen szem előtt.Én pont azért nem dobom a szemetesbe,mert ott nem tud megszáradni.A wc-be sem,mert ilyenkor az ember keze is olyan,és nem tud/nem akar megfogni semmit.A diszkréció sem valósul meg.Az íróasztalomnak egy olyan részébe teszem,ahol nem látszik,de tud szellőzni.Száradás után "ártalmatlan".
9/12 anonim válasza:
Hogy ti ebből mekkora problémát tudtok csinálni...
10/12 anonim válasza:
"nincs sok szaga a kukában"
Én még kis amatőr voltam 14 évesen beletettem a kukába a zsepibe csomagolt cuccos zsepit, és reggelre mamám úgy jött be, hogy Milyen kan szag van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!