Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok, viták?
Figyelt kérdés
Írjatok vitákat, amiken összevesztetek a párotokkal, de úgymond csak "egy kis semmiség" volt!2016. júl. 1. 22:54
1/8 anonim válasza:
rossz lukba dugtam.. este kimentme wc-re és amikor visszajöttem este miatt nem voltam magamnál és egyel kevesebb szobán mentem át... befeküdtem a huga mellé, elkezdtem simogatni, csókolgatni, majd ujjazni.. és betettem neki.. reggel ő ébresztett h mi a fenét keresek a hugával egy ágyban xd aki persze nagyon nem ellenkezett, régen pucolták ki őt már, azért is ment bele
2/8 anonim válasza:
Az exemnek derogált, hogy a kapcsolatunk alatt más lányokkal is chateltem.
3/8 anonim válasza:
Hát hogy szalagavaton muszaj volt tancolni es mivel hulyen nezett volna ki ha fiuval tancoltam volna ezert lannyal kellett... Olyan vitat csinalt belole...
4/8 anonim válasza:
Arra a munkahelyre akarok majd menni ahol o dolgozik es azt akarja hogy az ő valtasaba menjek en pedig nem akarok. Huu de nagy tragedia, engem annyira nem erdekel de o dramatizalja tul...
5/8 anonim válasza:
Miert nem akarok most arrol beszelgetni, hol nezzunk filmet, miert nem szeretem ha meghiv (zavar ha nagyon koltenek ram)
6/8 anonim válasza:
Szóvá tette a minap a barátnőm, hogy mélytorkoztatni mégsem kéne a nővérét, azt meg főleg nem díjazza, hogy az évfordulónkra neki vásárolt rózsa az illető hölgy segglyukából áll ki, de aztán adtam neki pár pofont és végül csak nevettünk a dolgon
8/8 anonim válasza:
Kár, hogy az 1-es és a 6-os válaszoló ugyanaz, szóval akkora kamu mindkét kommentje mint a ház.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!