Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 közti lányok ti lefeküdnétek e 40 es férfiakkal és ha igen\nem akkor miért?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 07:54
1/8 anonim válasza:
Hat en pont nemreg ismertem meg egy 39 eves pasit es lefekudtem vele.Ugyanolyan ember mint a fiatalabbak..miert ne tennem?!
20/L
2/8 anonim válasza:
Nem.
1. Azzal a szexelek, akivel kapcsolatban vagyok.
2. Egy ilyen idős pasival nem tudok elképzelni kapcsolatot.
3/8 anonim válasza:
Ha jol nez ki akkor nincs akadalya.
4/8 anonim válasza:
19 évesen 1 évig voltam egy 36 évessel. Csak szex kapcsolat volt. Sokat tanultam tőle :))))
5/8 anonim válasza:
alig várom hogy elmuljak 35!
kihasználom az összes tinicsajt ;)
am a kérdésre: igen! nagyon is! egy 30 as nőnél még ez normalis sztem. nade 20 évesen 40 essel? pfff7
ott már látszik nagyon h miért is van vele (lóvé)
6/8 anonim válasza:
Szeretem a párom ... Sose csalnám meg.. !!! :) 24, de jóval érettebb. Szóval, mindig is vonzottak az érett férfiak. Ha szingli lennék, Igen is, vonzóak lennének a 40 + os pasik :D pénz nélkül is ;)
Akár kéjkapcsolatra akár komolyra !! :D olyan " kis érettek '' :D
7/8 anonim válasza:
én igen, szerintem sokmindenben tapasztaltabbak, igy lehet a szex is jobb :D
8/8 anonim válasza:
Nálam üziben, fotóval - pár mondattal magáról jelentkezhet is 40 + os :) - nem baj, ha őszül:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!