Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés csókolózni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés csókolózni olyan lánnyal akinek mélyen repedezett, térkép nyelve van? Tapasztalatok? Van itt lány, akinek olyan a nyelve?

Figyelt kérdés

2016. júl. 2. 08:45
 1/8 anonim válasza:
Nekem olyan van, szerintem nem lehet nagyon eszrevenni.
2016. júl. 2. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Én olyan sráccal csókolóztam , de nekem fel se tünt ,csak utólag mondta , hogy térkép nyelve van:)
2016. júl. 2. 09:04
 3/8 anonim ***** válasza:
repedezett???? az mitöl van???
2016. júl. 2. 09:23
 4/8 kendrazoltan ***** válasza:
nyelves csóknál nem igazán találkozik a nyelvek felső felülete, hát nem kutyák vagyunk :)
2016. júl. 2. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem olyasmi van. Annyi előnye van, hogy nyalásnál erősebben tudok nyalni...

De nem érezni másképp.

2016. júl. 2. 11:28
 6/8 kendrazoltan ***** válasza:

#5-nek:

Ha valakinek nagyon érdes az sem jó, mert kva gyorsan fogy a fagyi... ;)

2016. júl. 2. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:

5. vagyok megint.

Tudom... De szeretem a fagyit, és szerintem azért lett kitalálva hogy a számra vegyem...

Különben vicces, hogy ilyen szántás nyomokat tudok csinálni a fagyiba, mint ha smirglivel simogatták volna meg.

Biztos vagyok benne, hogy a nők számára is izgató, ha egy férfi megfelelőképp nyal fagyit. Tapasztaltam már hogy el tudnak pirulni ilyesmitől...

2016. júl. 2. 19:32
 8/8 anonim válasza:
Magyarul Fagyit szántasz/Gyártasz/:DDD
2023. ápr. 20. 23:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!