Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire gáz hogy nem bírom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy nem bírom lenyelni?

Figyelt kérdés
Pár napja kényeztettük először egymást orálisan a barátommal. Nekem tényleg ez volt az első alkalom hogy lesz*ptam valakit és igazából én akartam meg minden viszont kicsit zavart hogy nem szólt mikor elment és fele így a számban végződött amit egyáltalán nem akartam.. Utána így nyállal együtt visszaköptem, persze nem feltűnően csak ahogy így vettem ki a számból úgy kiadtam a számból az ondót is. Egyszerűen gusztustalannak tartottam,nem bírtam volna lenyelni. Azzal nincs semmi bajom hogy lesz*pjam de amikor a számba élvezett azt már nem bírtam. Ez nagyon gáz? Más is van így ezzel? Mennyire nézhetett hülyének?
2016. júl. 2. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Semennyire, a barátodtól bunkóság volt, hogy szó nélkül megtette. Üljetek le megbeszélni a dolgokat.
2016. júl. 2. 13:22
 2/8 annus0111 válasza:
100%
Én úgy gondolom, a szexben sem kötelező semmi olyan, ami neked nem okoz örömet. Kölcsönös örömszerzés a lényege elvileg, szóval ha te NEM akarod lenyelni, ne tedd! Főleg legelső alkalommal kényeztetted így a párodat, illett volna megkérdeznie téged, hogy "figyu nem gond-e neked ha a szádba élvezek?" Szájba élvezést, lenyelést nem olyan sok nő enged,de aki engedi, annak is idő kell véleményem szerint ehhez... Az meg, hogy hülyének nézett-e vagy sem.. hát figyu ha engem elsőre így torkon találnának egy nagy adag ge..vel le se szarnám, hogy hülyének néz-e vagy nem, azon akadnék ki, hogy önkényesen ilyet tett velem. Ami meg a köpést illeti, nyilván nem esett neki jól, hogy kiköpted,de mivel nem rá köpted,nem okádtad, sztem ezt el is nézi. :) Ne stresszelj!
2016. júl. 2. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd össze szoktok...lehet hozzászoksz...vagy ha nem akkor a párodahoz,h jelezzen h jön az áldás...nembunkóság szerintem,h nem szólt de nemis nézhet hülyének emiatt...ezek apróságok...nem kell túllihegni egyik oldalról sem...
2016. júl. 2. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Miért kéne lenyelni? A pasik többségét total nem érdekli, hogy lenyeled vagy kikopod.
2016. júl. 2. 13:44
 5/8 annus0111 válasza:
58%
Bocs,de eléggé érdekli őket, hogy lenyeljük-e vagy kiköpjük...
2016. júl. 2. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne általánosíts már...engem teljesen hidegen hagy és hagyott mindig is,h lenyeli vagy kiköpi...a szájba élvezést "elvártam"mindig de,h lenyelie az már nemérdekel...
2016. júl. 2. 14:15
 7/8 annus0111 válasza:
90%
Vannak kivételek nem mondtam, hogy nincsenek. Te azt várod el, hogy szájba élvezhess,van aki azt is, hogy lenyeljék... Bár a szexben ne várjunk már el dolgokat...
2016. júl. 2. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
mar ne haragudj de neked is van szad, mindhattad volna hogy szoljol ha elelvez vagy hogy nem akarod lenyelni. en mindig mindenkivel tisztazom hogy szoljon ha elelvez mondjuk en lenyelem mindig is lenyeltem az elso szopasomtol kezdve es szeretem is de tudnom kell mert ha epp a torkom melyen van es nem tudom hogy elvez meg is fulladhatok :D (volt mar ra pelda hogy majdnem megtortent) meg olyankor mashogy is szopom de ez mar egyeni. egyebkent szerintem nem gaz, az a gaz hogy nem kommunikaltok.. nema gyereknek anyja se erti a szavat.
2016. júl. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!