Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális segédeszközök használata beteges?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom , hogy ki kellene próbálni egy kezdőszettet amiben pl van bilincs, nyakpánt, szájzár, ostor. Szerintetek erre vevőek a lányok vagy inkább megse próbáljam ? Engem nagyon izgat a dolog és, hogy a lány az alárendeltem legyen. 22f2016. júl. 2. 13:32
1/9 anonim válasza:
Nyugodj meg rengeteg a sub csaj itt,mindjárt letámadnak-)
2/9 anonim válasza:
Nem.Aki azt hiszi,hogy egy ilyen "kezdőszett" bárhogy befolyásolja a szexuális életét,az soha nem fog beteges dolgokat elkövetni.
4/9 anonim válasza:
Próbáld ki magadon aztán majd meglátjuk. Ja, az már nem poén, mi?
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem beteges. Sokan szeretik. Én is.
6/9 anonim válasza:
Párom elég visszafogott ilyen téren, de nemrég mondta, hogy a Sex Swing-et kipróbálná. 26F
7/9 anonim válasza:
Nem feltétlen.
De azért oda kell figyelni ,lásd: parafília
8/9 anonim válasza:
Nem tartom betegesnek. Mi is használunk ilyeneket és nagyon élvezetes. Sok lány gerjed erre, szerintem nem kell soká keresgélned.
9/9 anonim válasza:
Sok lány kedveli, de mint például az én barátnőm aki engem készít ki ilyenekkel többet találsz. Szóval az izgatja őket ha uralkodhatnak egy pasin. Korbács, kikötözés, pukkanásig felfújt anál ballon, strapon, szájpecek stb. mindegy nekik csak lássa és érezze a pasit szenvedni boldogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!