Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek egy olyan nővel aki nagyon igénytelen ott lent?
2# De, egy nő szőrös! Akármilyen nehéz is elfogadni, rajtuk és épp úgy nő a szőr, mint a férfiakon, legfőképp ott lent.
A kérdésre válaszolva: Ha személyiségre, külsőre tetszik a nő, és csak a punci van elhanyagolva, de egyébként tiszta, akkor nem ijedek meg egy kis szőrtől... Ha igénytelen a nő, akkor viszont nem kéne.
#5! Pontosan! Anyáink, nagyanyáink idejében elképzelhetetlen lett volna, hogy borotválják, mégis megszülettünk! És akkor is nyaltak a pasik.
Azért mert szőrös még lehet tiszta, ápolt és kívánatos!
mint mondtam igények válogatják. Nekem volt egy barátnőm, aki rajta hagyta a szőrt, nálunk ott befucsolt a szex, legalábbis én csődöt mondtam miatta, megkértem hogy tüntetesse el, aztán olyan szexuális életünk volt hogy ihaj.
De látod, én nem tudok mit csinálni, ha egyszer a szőr az megöli a szexuális vágyaimat. Én ilyen vagyok, ilyenek az igényeim, nem fogok hazudni ebben... számomra egy nő nem szőrös és pont.
Bebaszna ha minden ember ugyanaz felé vonzódna, mondjuk itt a gyakorin eléggé gáz ha valakinek "egyéni ízlései" vannak és eltér a tömegtől, de hát attól még hogy valakiknek ez nem tetszik én még attól rosszul leszek a szőrös punitól.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!