Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csunya az ilyen csipo? (kep)
Figyelt kérdés
Itt a csipo szelen levo bemelyedere akartam celozni.Ez az ugynevezett "hip dip".
Nekem is pont ilyen...es olyan furcsa.Nem olyan gombolyu mint pl ez:
vagy ez :
2016. júl. 2. 18:21
1/11 anonim válasza:
Majd eljön az a kor, mikor már teljességgel leszarod az ilyen dolgokat. Ha lenne 10 kiló mínusz, vagy plusz, az se számítana... mert nem ezen múlnak a dolgok. Szinte semmit se számít hogy mennyire vagy standard ideál kinézetű.
2/11 anonim válasza:
Nekem kerek a csípőm, de szerintem ebben semmi csúnya nincs.
3/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod,de en igazan nem erre voltam kivancsi.
Nem az erdekel hogy amikor 50 eves leszek,akkor le fogom-e ezeket a dolgokat szarni.En puszta kivancsisagbol tettem fel a kerdest.
2016. júl. 2. 18:32
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem csunya, foleg amig a labaid es a popod formas ;)
21/F
5/11 anonim válasza:
Nekem is ilyenem van. Szerintem nem csúnya.
6/11 A kérdező kommentje:
Lehet csak nekem tunik fel. Mas eszre sem veszi hogy milyen....:D
2016. júl. 2. 18:55
7/11 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik. :)
25F
8/11 anonim válasza:
Inkább az ilyen mint a 2 alsó !!!
9/11 A kérdező kommentje:
Miert nem tetszik az also 2 ? :) ha megkerdezhetem.
2016. júl. 2. 19:07
10/11 anonim válasza:
na ez már megint miért néz ki rosszul?:D
mindig ki kell vmit találni :D
így néz ki egy (női) test igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!