Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon bunkó/ felszínes dolog azért elhagyni a pasimat mert kövér?
Egy ideig azt hittem hogy el tudom fogadni, de rájöttem hogy nagyon nem kívánom így...csakhogy ő szerelmes lett belém ....
18L/18F
Igen az. Párkapcsolat.. tudod ahol a két fél kommunikál egymással.
Én vagyok az állat hogy egy ilyen helyzetben az lenne az első gondolatom, hogy motiválom a másikat a mozgásra, vagy az egészségesebb kajákra, nem mellesleg beszélek vele, nem kirakom a szűrét mert jajj meggondoltam magam.
Egyáltalán mi a francért vagy vele? Ja igen azt hitted el tudod fogadni, mert nem volt más, addig jó ő is - most te komolyan normális vagy? Te választottad, de ja meggondoltad magad mégsem tudod elfogadni... Ilyenkor úgy felmerül a kérdés bennem, mi a büdös francért nem pofozott még fel senki hogy egy kicsit legalább észhez térj és ne két lábbal tiporj a másik ember lelkébe?
De ahogy elnézem, az lesz a legjobb, ha pontot tesztek erre a kapcsolatra. Találj ki valami kamu indokot, hogy például te már mást szeretsz (meg amit ilyenkor szokás), és lépj le.
22/L
Akkor mégegyszer! Olyan párt akarok akivel EGÉSZ ÉLETEMBEN boldog tudok lenni! Az eddigiek alapján ő nem változik, nem is akar, neki ilyen az elete es neki ez így jó! Nem az a fő okom hogy nem kívánom habár egy kapcsolatban ez egy központi dolog.....
Csak nem azon akarok aggódni, hogy jajj lefeküdt de vajon felkel-e még...
Szeretem őt és pont azért nem bírnám ki hogy tíz-húsz év együttélés után egyszercsak itthagy a közös gyerekeinkkel együtt...az elhízás okozta betegségeiből adódó félelmekkel nem bírnék együtt élni
Most azért hagynád el, mert kövér, és te a kis fejecskédben kitaláltad, hogy ez márpedig így is marad örökre, sőt rosszabb lesz, és a világért meg nem mondanád neki ezt, mert nem alacsonyodsz le odáig, hogy kommunikálj, mert hát hogy képzeli, hogy nem találja ki a gondolataid?
Vagy azért, mert az életmódja semmi jóra nem vezet, és hiába kérleled, nem hajlandó változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!