Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon bunkó/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon bunkó/ felszínes dolog azért elhagyni a pasimat mert kövér?

Figyelt kérdés

Egy ideig azt hittem hogy el tudom fogadni, de rájöttem hogy nagyon nem kívánom így...csakhogy ő szerelmes lett belém ....

18L/18F

2016. júl. 3. 15:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
84%

Igen az. Párkapcsolat.. tudod ahol a két fél kommunikál egymással.

Én vagyok az állat hogy egy ilyen helyzetben az lenne az első gondolatom, hogy motiválom a másikat a mozgásra, vagy az egészségesebb kajákra, nem mellesleg beszélek vele, nem kirakom a szűrét mert jajj meggondoltam magam.

Egyáltalán mi a francért vagy vele? Ja igen azt hitted el tudod fogadni, mert nem volt más, addig jó ő is - most te komolyan normális vagy? Te választottad, de ja meggondoltad magad mégsem tudod elfogadni... Ilyenkor úgy felmerül a kérdés bennem, mi a büdös francért nem pofozott még fel senki hogy egy kicsit legalább észhez térj és ne két lábbal tiporj a másik ember lelkébe?

2016. júl. 3. 15:21
 12/38 anonim ***** válasza:
67%
Miből gondolod, hogy az évek során tovább fog hízni? Bármikor tud ezen a helyzeten változtatni, de remélem önmagáért fogja tenni és nem érted. Lehet, hogy most van energiád és időd arra, hogy figyelj magadra, de ki tudja, hogy pár év múlva éppen veled mi lesz?
2016. júl. 3. 15:21
 13/38 anonim ***** válasza:
81%

De ahogy elnézem, az lesz a legjobb, ha pontot tesztek erre a kapcsolatra. Találj ki valami kamu indokot, hogy például te már mást szeretsz (meg amit ilyenkor szokás), és lépj le.

22/L

2016. júl. 3. 15:22
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Még hogyha nem is maradsz vele,de mondhatnád neki,hogy hosszú távon nem lesz oké ez az életforma,vagy nézesd meg vele a Supersize me c. filmet.
2016. júl. 3. 15:23
 15/38 A kérdező kommentje:

Akkor mégegyszer! Olyan párt akarok akivel EGÉSZ ÉLETEMBEN boldog tudok lenni! Az eddigiek alapján ő nem változik, nem is akar, neki ilyen az elete es neki ez így jó! Nem az a fő okom hogy nem kívánom habár egy kapcsolatban ez egy központi dolog.....

Csak nem azon akarok aggódni, hogy jajj lefeküdt de vajon felkel-e még...

Szeretem őt és pont azért nem bírnám ki hogy tíz-húsz év együttélés után egyszercsak itthagy a közös gyerekeinkkel együtt...az elhízás okozta betegségeiből adódó félelmekkel nem bírnék együtt élni

2016. júl. 3. 15:28
 16/38 anonim ***** válasza:
43%
Nézd, már megkaptad a választ. Innentől rajtad áll.
2016. júl. 3. 15:31
 17/38 anonim ***** válasza:
69%
Igazad van kerdezo
2016. júl. 3. 15:33
 18/38 anonim ***** válasza:
88%

Most azért hagynád el, mert kövér, és te a kis fejecskédben kitaláltad, hogy ez márpedig így is marad örökre, sőt rosszabb lesz, és a világért meg nem mondanád neki ezt, mert nem alacsonyodsz le odáig, hogy kommunikálj, mert hát hogy képzeli, hogy nem találja ki a gondolataid?

Vagy azért, mert az életmódja semmi jóra nem vezet, és hiába kérleled, nem hajlandó változtatni?

2016. júl. 3. 15:34
 19/38 anonim ***** válasza:
91%
Beszéld meg vele!
2016. júl. 3. 15:53
 20/38 anonim ***** válasza:
Ha beszéltél vele és egyértelmű, hogy nem hajlandó egészségesebb életet élni, akkor értelmetlen lenne folytatni ezt a kapcsolatot. 18 évesen még bőven ráértek mindketten "életre szóló párt" találni, jobb, ha viszonylag korán túlestek rajta és nem szenvedtek egy rosszul működő kapcsolatban még évekig.
2016. júl. 3. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!