Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, csak az erotikától...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, csak az erotikától tudtok beindulni, vagy mástól is?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki nagyon tetszik, viszont nem merek rányomulni, mert nem vagyok benne biztos, hogy ez kölcsönös.

Szeretnék felé jeleket küldeni, hogy elindítsak benne valamit, de nem akarok r.ibancnak tűnni.

Ötletek? :D

2016. júl. 3. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:

És akkor mi van, ha r_bancnak tűnsz? Talán nem csak dugásra kellene neked?

Ha viszont komoly kapcsolatra kellene neked a pasi, akkor meg miért megdugatni akarod vele magad először?

22/L

2016. júl. 3. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Szimplán beszélgess vele. ha akar tőled valamit akkor tudni fogod, ha nem akkor szimplán nem fog veled foglalkozni.
2016. júl. 3. 22:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Még egy kis ideig, elég sokan pl a focira gerjednek. És a hideg sörre, de ez az utóbbi nem focifüggő!
2016. júl. 3. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Én komoly kapcsolatot képzelnék el vele, de kívánom is nagyon.. Csak nem vagyok profi csábítás téren :D
2016. júl. 3. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Általában kívánod a szexet, vagy van egy konkrét pasi akivel szeretnéd?
2016. júl. 3. 22:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Csak vele.

Ritka alkalmak egyike, mikor én szexelni szeretnék, vele szerelemből meg is tenném.

2016. júl. 3. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokat mosolyogjál rá!
2016. júl. 3. 23:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt mindig szoktam, de szerintem nem elég.
2016. júl. 3. 23:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!