Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es pasik! Mitől vonzó nektek egy nő?
Lehet külső és belső dolog is.
Mi az, amitől megtetszik egy nő nektek, vagy beleszerettek?
Majd, ha 40 leszek újragondolom, de addig is:
A megjelenésétől, amihez szorosan hozzátartozik a viselkedése is, szolid, bájos, kedves, kifinomult, öltözködésre nőies, elegáns, nem ribis, nem feltűnő, mégis sugárzik belőle a női energia. Felesleges sallangoktól mentes, pl. ronda hegyes műköröm, extrém hajszínek és raszta, piercingmentes (max. köldöknél legyen), nem egyfolytában a divatról beszél, nem mások magánéletén csámcsog, nem elégedetlenkedik folyton magával, hanem tisztában van a nőiességével, mindenhez kulturáltan, értelmesen hozzá tud szólni, nyitott, érdeklődő, jó vitapartner, játékos, szenvedélyes, kezdeményező, becsületes, hűséges, következetes, célokkal rendelkező, nem mások hátán felkapaszkodni vágyó, hibáival és erényeivel tisztában lévő. Ezek úgy alapok, az hgy beleszeretek, zusammen az egész nőtől függ.
Ha kell, a feminin vonásai dominálnak, ha kell, akkor "vadállat" mint én. Kellőképpen visszafogjon, de ne korlátozzon.
Igazából nehéz megválaszolnom ezt a kérdést, mert még nem találtam ilyen nőt. Amint találok,, azonnal megválaszolom részletesebben is, de...
Mint ahogy én is, a generációk "egészséges keveréke" legyen. Energikus, mindenre kapható, adrenalinhajhász. Ne féljen semmitől. B@$ztasson az ígéreteim miatt és tartsa be a sajátjait (mert én is b@$ztatom ám emiatt). Csak addig menjen (bármilyen téren), míg eléri a vészféket.
Az én barátnőm mindenben megtestesíti az elvárásaimat: rendkívül olvasott, művészetszerető, kreatív, alkotni képes, meleg szívű, egyáltalán nem féltékeny, kiegyensúlyozott, érdeklődő, bevállalós, felvállaltan biszex, pontos és korrekt.
Hihetetlen szexuális kisugárzással!
Külsőleg: egyáltalán nem szép, de varázslatos teste van!
Saját, egyéni stílus szerint öltözik, még jobban kidomborítva, ami egyébként is veszettül domború! Nem a divat vezérli hanem a célszerűség és a saját karaktere.
Számomra ő tökéletes!
A szeme, szerintem az a legfontosabb.
Nőies alak, kellemes hang, amin okos dolgokat hallok tőle.
habár harmincas vagyok, de nekem egy talpraesett, józan eszű, rendíthetetlen, szakmájában/életében sikeres nő sokkal többet ér bárkinél.
Persze külső is nagyon fontos, de addig amíg odafigyel magára és egészségesen él, nem sok dologtól kell félnie.
Szerintem nem általánosítható mindenkinél más persze 40esként már nem annyira általánosítok.
Legyen nőies nő ,szerethető belső tulajdonsággal és még sorolhatnám....
E kor közelében én ugy látom a nöknél is a 35-től korosztály az "igazi "nő. Tisztában van magával tuja mi hány merre. Nőies amit ha kell csábítöan elő is ad.
Egyszóval érett nő ami nagyon vonzó iizgalmas tud lenni.
Ezzel nem lebecsülve a fiatal korosztályt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!