Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megfigyeltétek már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltétek már, hogy ebben a kategóriában milyen sokan vallják magukat 18 éves lánynak?

Figyelt kérdés

2016. júl. 4. 01:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért lánynak mert mint cukibb, aranyosabb élőlénynek tekintik őket, vagy mint fbon is a kamu profilok, azért h intim képet csaljonak ki akár pasiktól akár bi vagy épp leszbi lányoktól... És egy megjegyzés, a leszbikus (leszbi) az a NŐ aki a saját neméhez vonzódik kvázi férfi NEM LEHET leszbi... (Direkt nem írok se kort se nemet mert úgyse hinné el a legtöbb ember... Nem, nem 18)
2016. júl. 4. 03:17
 12/20 anonim ***** válasza:
nekem azis marhára fura h kb sosem látok 26L-t.. látott már vki? vagy vki annak mondaná magát h megnyugodjak? :D
2016. júl. 4. 05:13
 13/20 anonim ***** válasza:
33 N jo lesz? Azt bevallalom ;)
2016. júl. 4. 05:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Tudod mit 12-es,ha betöltöm a 26-ot,az lesz az első ,hogy írjak,jó lesz így?:D
2016. júl. 4. 05:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Az oldal tetején levő felirat miatt: "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Törvényink szerint 14 éves kortól bárki bárkivel szabadon szexelhet, akár hetero, akár homoszexuális kapcsolatban, de tanácsot csak 18 éves kortól kérhet itt, mert különben letörlik a kérdést.

2016. júl. 4. 07:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen, én észrevettem már, és eléggé zavar is, mert a valóban 18 éves lányok (mint például én) a sok kamu miatt nem kap érdemi segítséget, csak le vagyunk hurrogva, hogy ,,hőő, biztos nem vagy lány, meg 18 éves sem!", és ez eléggé bosszantó egy idő után, mert sokunk tényleg segítségért jön erre az oldalra.

22/F

2016. júl. 4. 08:58
 17/20 anonim ***** válasza:
#16-os nagyon hétfő van mi? :D
2016. júl. 4. 09:00
 18/20 anonim ***** válasza:
És aki tényleg 18L? (+/- 5)
2016. júl. 4. 09:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Én 22/l vagyok :D ( és tényleg) :D
2016. júl. 4. 10:02
 20/20 anonim ***** válasza:

"És egy megjegyzés, a leszbikus (leszbi) az a NŐ aki a saját neméhez vonzódik kvázi férfi NEM LEHET leszbi... "

# 8 - as vagyok, gondolom ez nekem szólt :D Én két kapus 21 lányok, egy csinos lánnyal kapcsolatban, és egy ilyen szar poénnal, de hajnalban muszáj volt beállnom a poénkodók sorába.

( Leszbikus = a nőket szereti férfiak átlagban --- > a nőket szeretik tehát: leszbikus pasi. Ez a csattanója ennek a kaki pojénnak. ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

Ezen az oldalon pedig szaporodnak a leszbikus kategóriában a kamu kérdések, tipikus pasi írással, azért írtam, hogy a "sok leszbikus férfitól vagyok kiakadva"

2016. júl. 4. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!