Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 30as 40es pasit érdekelnek a tinilányok?
Figyelt kérdés
Elsősorban az őszinte pasi válaszok érdekelnek. Kicsit bonyolult a helyzet és lehet csak felesleges aggályaim vannak. Párommal tizenx éve együtt vagyunk van egy félèves pici lányunk is. Már korábban is észrevettem hogy a párom eléggé érdeklődik a fiatalabb korosztály iránt. Ezt abból, hogyha volt a tàrsaságban ilyen, láttam, hogy oda-oda tekintgetett érdeklődően vagy viccelődött velük. (Különben én is alig 17 voltam, de érettebb típus. Nem ez a kus vèkonyka alig mellekkel...) Ez olyan furcsa èrzést vált ki belőlem... Ugyanakkor persze màs csinos nőket is ugyanúgy megnéz. Ha kifejezetten tini lányokra keres a neten (azt írja a keresőbe, hogy teen nude), akkor ott már van valami problèma? Félelmetes belegondolnom, hogy nekünk is kislányunk van és mi van ha ő is tinikorba lép... félnem kell attól, hogy hogy fog ránèzni? Egyébként teljesen rendes ember, mindent megtesz a családjáért, de tudom, hogy jobban èrdeklik a tinik, mint kellene. Ezt egy nő érzi... pasik, mit gondoltok erről, milyen szintig normális ez a dolog? Belefèr a csak nézegetős kategóriába vagy lehet beteges? Ő 38 éves most.
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek az őszinteségért. Ezek alapjàn levonom, hogy az ember megnézi azokat a fiatal lányokat, akik lakár lánya korabeliek, de elhatárolódnak attól, hogy a lányukra is esetlegesen így tekintsenek. Ez mondjuk az én női agyammal nehezen felfogható, de elfogadom. :)
Ugyanakkor kicsit elszomorít, hogy a pasikat ennyire érdeklik a tinilányok, mert így közel a 30 fele már ráadásul gyerek után ezen kell aggodalmaskodnom, hogy a páromnak már talán nem vagyok elég "friss pipi". Viszont minden kornak meg van a maga szépsége. Elégedett vagyok magammal, van önbizalmam és kiélem magam a sexben úgy, ahogy azt a fiatal lányok még nem biztos, hogy tudják. Ezt csak a tiniket oktató urak kedvéért... :D Mindenesetre megnyugodtam, hogy nem beteges dologról van szó, de azért még számíthat egy-két véletlen ellenőrzésre... ha kesőbb másképp adódna, majd megìrom azt is. Most elengedek minden aggodalmat és készülök az estére mert ma reggel célzott rá, hogy kellek neki. Úgyhogy most repkedek. :)))
2016. júl. 4. 08:52
12/18 anonim válasza:
Ez beteg. És akiknek az azonos korú lányok tetszenek, azok meg a testvérükről fantaziálnak szerinted?
2016. júl. 4. 08:53
13/18 anonim válasza:
Amúgy meg a nők közül is rengetegen megnézik a fiatalabb férfiakat. Tudom, mert észreveszem magamon.
2016. júl. 4. 08:58
14/18 anonim válasza:
Miért ne néznénk meg a fiatalabb pasikat, de akár csajokat is? Senki nem vakságot fogad...
2016. júl. 4. 09:01
15/18 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem az volt a problémám, hogy fiatalabbak (írtam, hogy mindenfélék), hanem hogy köztük számomra kislánynak tűnő tiniket is. Értsd 12-16 éves kor. Legalábbis képek alapján én nagyon fiatalnak láttam őket.
2016. júl. 4. 09:11
16/18 anonim válasza:
Az már beteg, hogy a 12-16 éveseké gerjed, mert ha még a 18-tőle fölfelé az még oké, de az, hogy kisgyerekekre?!?! :O
2016. júl. 12. 00:14
17/18 anonim válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért, csak mobil mindent átjavít...
2016. júl. 12. 00:15
18/18 anonim válasza:
A bizalmatlanságod, a kombinálgatásod, (az üldözési mániád) az ami igazán veszélyezteti a kapcsolatodat, nem a férjed.
A fiatal srácok azért akarnak MILFeket, mert esélyük sincs rá, a felnőtt férfiak meg ezért néznek fiatal lányokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!