Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsi cici de nagy kerek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi cici de nagy kerek fenék? Miért nem lehet egyforma?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy elég kicsi a cicim, akkora mint egy narancs, viszont a fenekem elég nagy, szerintem akkora gyümölcs nem is létezik,majdnem egy röplabda mérettel egyezik meg, a tetejébe még kerek is genetikailag, de nagyon zavaró hogy a cicim nincs akkora. Úgy tudom csak "nagyobbítani" hogy a hasamra folyamatosan edzek, figyelek az étkezésemre, hogy ne legyen a hasamon háj, így valamivel nagyobbnak látszik.

Akiknek hasonló a helyzetük, azok hogy tudták elfogadni? Ruhát hogy tudtok választani?A pasik szemébe ez mennyire rossz vagy jó?

2016. júl. 4. 06:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon is bejön. A nagyobb, kerek fenék mindig is jobban vonzott külsőre mint a nagy mell. 22/F
2016. júl. 4. 06:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Küldj képet és elmondom a véleményem ;)
2016. júl. 4. 07:00
 3/11 CptTomato ***** válasza:

Nekem tetszenek az ilyen nők.....bár én nekem elég sokféle nő tetszik, mert nem csak a külső alapján ítélem meg. Amúgy egyáltalán nem rossz dolog, ne akarj akkora melleket mint a feneked mert úgy fogsz kinézni mint vmi torzszülött .... nos nem láttalak még és a divatban sem vagyok otthon túlzottan de szerintem olyan felsőt vegyél ami feszes miinnél inkább mivel a felsőtestedre edzel ezért nincs mit szégyelned viszont egy feszes felső kihangsúlyozza a cicid mégha kicsi is.

Alulra meg olyan szoknyát vagy nadrágot vegyél ami engedi láttatni hogy szép nagy feneked van de nem hangsúlyozza ki ... erre nem tudok példát mondani de olyasmi ami csipő/feneked felső részén picit feszesebb alatta viszont bővebb ... így egy kicsit a képzeletre is bízod meg nem is...

F/28

2016. júl. 4. 07:01
 4/11 anonim ***** válasza:

ezt dobta a genetika :) de szerintem ezzel nincs baj, simán lehetsz így is vonzó szexuálisan, csak ne legyenek komplexusaid...van melled is, igaz nem nagy, de van :) van formás feneked, ami egy fenék párti srác esetében pluszt jelent...

szerintem ne aggódj emiatt :) legyél belsőleg is rendben és simán lehetsz tuti csaj a pasik szemében :)

23F

2016. júl. 4. 07:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Pont igy vagyok en is. Rohadtul utalom. Inkabb lenne kisebb hatsom, de nagyobb melleim.. pl furdoruhavalasztasnal nagyon idegesito, mert ami felul ciciben jo, az alul hatsoban kicsi. Ami alulra jo, felulre nagy.. de ezt leszamitva elfogadtam ugy ahogy, muszaj. Ettol meg utalom, de elviselem.
2016. júl. 4. 08:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Látom akkor nem vagyok ezzel egyedül...:)

Nekem is pont így van a fürdőruha választásnál.

A nadrág nekem még ami rossz, mert amit felpróbálok, az tuti kicsi a hátsómra, volt olyan hogy megszámoltam hány nadrágot próbáltam fel, és hát nem kevés az a szám :(

2016. júl. 4. 09:32
 7/11 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok.

Hát igen, a nadrágvásárlás nálam is egy külön ceremónia, mert ott is így van, hogy amibe a fenekem belefér, az kb fél méterrel hosszabb, mint amekkora kellene. És utálok is nadrágot vásárolni ezért, ha már 2-3-at felpróbálok és nem jó, el is megy a kedvem az egésztől.

2016. júl. 4. 09:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb ez a felállás mint fordítva. Inkább kerek fenék legyen mint nagy mell :D

21/F

2016. júl. 4. 10:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Amit valahol adtak, a másikból elvettek.

A nagy mellű nőknek meg általában iszonyú lapos a fenekük.

2016. júl. 4. 11:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, az itteni szűz fiúknak nagyon is be jön.

Amúgy nem a látvány a legfőbb gond az ilyen alkattal, hanem h a szülés után egy hatalmas tank lesz az alfeled, felül meg maradsz kicsi, keskeny. Még határozottabb körte formád lesz.

Edzéssel elérheted, h legalább kemény, formás legyen az a popó meg a combok. Formás karokkal és lábakkal vonzó is lehetsz. Hozd ki belőle a legjobbat!

2016. júl. 4. 11:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!