Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek egy 23 eves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivancsi-L3 kérdése:

Mi a velemenyetek egy 23 eves szuz fiurol?

Figyelt kérdés
foleg a lanyokat kerdezem.

2016. júl. 4. 17:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Semmi.
2016. júl. 4. 17:19
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne selejt?! Az ilyen nyomorultak miatt vannak önértékelési problémái a mai fiúknak! Én 22 évesen d,,gtam először, azóta feleségem van és egy kislányom! Most akkor én is selejt vagyok?! 33F
2016. júl. 4. 17:26
 3/19 anonim ***** válasza:
Hármasnak ment a zöld kéz
2016. júl. 4. 17:28
 4/19 anonim ***** válasza:
Mi lenne? Akinek van egy kis esze, az már tizenévesen se ilyen hülyeségek alapján ítélt meg embereket.
2016. júl. 4. 17:32
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Hogy valamit eddig rosszul csinált.

A valóság az, hogy a legtöbb ember 13-15 éves korától kezdve vágyik a szerelemre, fizikai intimitásra és szexualitásra. Na most róla a kora alapján azt lehet megállapítani hogy mindezt szűk 10 év alatt totálisan képtelen volt magának megszerezni, miközben vágyna rá. És ez nem sok jót mond el róla önmagában

2016. júl. 4. 17:37
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Előző: Ki nem tartozik bele a legtöbb emberbe? Valamint mit jelent az, hogy vágyik a szerelemre, fizikai intimitásra, szexualitásra? Hogy mindegy, kivel, de legyen meg? Lehet, én vagyok egy túl igényes szemét sz*ardarab, de nekem nem mindegy, kivel fekszem le. Bár lehet, másnak csak annyi a lényeg, hogy beledugja valakibe, mindegy kibe. Ó, de kár, hogy nem vagyok ilyen normális.
2016. júl. 4. 17:54
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Csúnya és/vagy alacsony.
2016. júl. 4. 18:14
 8/19 anonim ***** válasza:

6:

"Ki nem tartozik bele a legtöbb emberbe?"

A legtöbb ember az emberek többsége. 70, 80, 90%-a valahol. Kb, nagyjából. Átlagban, általában, általánosságban. Én nem a kivételekről szeretek beszélni, hanem az átlagemberekről.

"Valamint mit jelent az, hogy vágyik a szerelemre, fizikai intimitásra, szexualitásra? Hogy mindegy, kivel, de legyen meg?"

Aki nem csinál mást csak otthon ül és ez mellett iskolába/munkába jár egész életében, az biztos kevés emberrel találkozik. Nekem 12-20 éves korom között úgy 5 szerelmem volt, a legrövidebb fél, a leghosszabb közel 2 évig tartott.

De még a legvisszafogottabb, legantiszociálisabb emberek is látnak a környezetükben embereket, akik iránt vágyakozni kezdenek. A legtöbb embernek 14-20 éves kora között is több szerelme van, illetve több tucatnyi ember, akit meglát valahol, tetszik neki de végül nem mer kezdeményezni ezért nem lesz semmi.

Egy 23 éves ember amilyen a kérdező is esélyesen már annyi lányért volt oda az életében, amit egy kézen már nem bír megszámolni. Illetve több száz lány tetszett neki, akikhez meg nem mert odamenni hogy kiderítse kölcsönös-e a tetszés és komolyabb szintre vigye az ismerkedést.

2016. júl. 4. 18:19
 9/19 A kérdező kommentje:
aki a fizikai kinezesemre kivancsi ~1,68~ magassagu vagyok, es 65kg, szepnek nem vagyok szep de csunya sem.
2016. júl. 4. 18:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Lesz az még 24 is, főleg ha itt kérdezget.
2016. júl. 4. 18:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!