Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek egy 23 eves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivancsi-L3 kérdése:

Mi a velemenyetek egy 23 eves szuz fiurol?

Figyelt kérdés
foleg a lanyokat kerdezem.

2016. júl. 4. 17:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

8:

"A legtöbb ember az emberek többsége. 70, 80, 90%-a valahol. Kb, nagyjából. Átlagban, általában, általánosságban. Én nem a kivételekről szeretek beszélni, hanem az átlagemberekről."

Vagyis azokról a szerencsétlenekről, akik "sikeresen" beilleszkedtek? Egyébként meg az átlagemberek nem járnak ide.

"Nekem 12-20 éves korom között úgy 5 szerelmem volt, a legrövidebb fél, a leghosszabb közel 2 évig tartott.

De még a legvisszafogottabb, legantiszociálisabb emberek is látnak a környezetükben embereket, akik iránt vágyakozni kezdenek. A legtöbb embernek 14-20 éves kora között is több szerelme van, illetve több tucatnyi ember, akit meglát valahol, tetszik neki de végül nem mer kezdeményezni ezért nem lesz semmi."

Nem lehet mindenki olyan kemény, mint te.

"Egy 23 éves ember amilyen a kérdező is esélyesen már annyi lányért volt oda az életében, amit egy kézen már nem bír megszámolni. Illetve több száz lány tetszett neki, akikhez meg nem mert odamenni hogy kiderítse kölcsönös-e a tetszés és komolyabb szintre vigye az ismerkedést."

Mit javasolsz neki? Járjon önfejlesztő körbe? Szerintem inkább keresse/várja meg, azt akivel megértik egymást. Így talán nem olyannal jön össze, aki nem igazán nőtt fel fejben.

2016. júl. 4. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:

Átérzem a fájdalmát.

27F (szintén szűz)

2016. júl. 4. 19:15
 13/19 anonim ***** válasza:

11:

Növesszen tököt és merjen odamenni neki tetsző, ismeretlen emberekhez az utcán/buszon/boltban/suliban/munkában és merjen kezdeményezni.

A kérdezőnek ha 23 éves, volt esélyesen lassan már két kézen megszámolható szerelme és gondolom napi-heti szinten van hogy lát egy csinos nőt, akihez nem mer végül odamenni. Nos merjen próbálkozni. Ezt javaslom. Ne legyen csendes, visszahúzódó, bátortalan, papucs, félénk, földet bámuló. Legyen tökös, magabiztos, jó dumás, önbizalommal teli és kezdeményező. Ezt javaslom neki.

És igen, az emberek ezen tudnak változttani mert kamasz koromban én is lúzer voltam, akinek egy nővel sem jött össze, de mióta elmúltam 20-21 éves, azóta kicsit más ember lettem és meg bírom szerezni egész sokszor a nekem tetsző nőket

2016. júl. 4. 19:49
 14/19 anonim ***** válasza:

szerintem aranyos,engem mindig is vonzottak a kicsit csúnyácska szűz fiúk . Itt nem a bányarémeket értem,hanem akiknek érdekes arcuk van nem az a tipik babaarc.

21/L

2016. júl. 4. 19:49
 15/19 anonim ***** válasza:

13: "Ne legyen csendes, visszahúzódó, bátortalan, papucs, félénk, földet bámuló. Legyen tökös, magabiztos, jó dumás, önbizalommal teli és kezdeményező. Ezt javaslom neki."

Fú, de utálom a "jó dumás"-okat. Mindig azt gondolom magamban, hogy "De szívesen beverném a pofád, csak végre kussolnál már el!" Lányokat is ismerek, akik ugyanígy vannak vele, szóval asszem a recepted nem minden emberhez jó.

"És igen, az emberek ezen tudnak változttani mert kamasz koromban én is lúzer voltam, akinek egy nővel sem jött össze, de mióta elmúltam 20-21 éves, azóta kicsit más ember lettem és meg bírom szerezni egész sokszor a nekem tetsző nőket"

Na, ne szerénykedj. Igazi kis szexgép lettél, bármelyik nőt megkaphatod, de már nem is érdekelnek, ugye? Csak így tovább!

2016. júl. 4. 20:07
 16/19 anonim ***** válasza:

Elvenném a szüzességét, ha tetszik. :3 Mindig is ki akartam próbálni, milyen lehet, még sosem voltam szűzzel. :D

20L

2016. júl. 4. 23:18
 17/19 anonim ***** válasza:

#14 #16

Kamu

2016. júl. 5. 13:10
 18/19 anonim ***** válasza:

15: A jó dumás nem egyenlő azzal hogy sokat beszél. Szomorú ha neked a kettő ugyanaz

A jó dumás aki keveset beszél, de azért tudja hogy az a kevés szó mi legyen az, ami vonzalmat kelt a nőkben

2016. júl. 5. 14:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem tudom, hogy képzeled el a hátralevő életedet, de ha így állsz a lányokhoz, ahogy eddig vázoltad, akkor mindent fogsz találni, csak társat nem.
2016. júl. 5. 17:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!