Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás kotont adni a barátom szülinapjára?
Figyelt kérdés
A barátom most lesz 18 éves (én 17 vagyok) és a szülinapján leszünk 4 hónapja együtt. Még nem feküdtünk le, de már azért egész sokáig eljutottunk. Túlzás kotont adni szülinapjára? A barátom már nem szūz, én igen (rajtam múlik, hogy mikor lesz az elsõ, és már én is készen állok)2016. júl. 4. 17:29
1/11 anonim válasza:
sztem jó célzásnak, de még vegyél mellé még valami aproságot:D
2/11 anonim válasza:
akkor még valami szexi fehérneműt is magadra :P csomagold be az ajándékot :P
23F
4/11 A kérdező kommentje:
Mellé még sütnék valamit és/vagy olyan karkötõt csinálnèk, ami tetszett neki a boltban, csak ott drága volt... Akkor ez így jó ajándék lenne? :D
2016. júl. 4. 17:33
5/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ha túlzásnak venné a koton témát
2016. júl. 4. 17:35
6/11 anonim válasza:
Amint odaadnád szerintem le is teperne.
7/11 anonim válasza:
szerintem is ütősebb lenne egy szexi masnis fehérnemű
és attól még vehetsz kotont :D
8/11 A kérdező kommentje:
Van olyanom és fel tudnám venni, az ajándék ettől most független
2016. júl. 4. 17:46
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez így tökéletes a sütéssel, karkötővel, meg a gumival! Nem csak ajándékból, amúgy se rossz dolog, ha néha vesz a lány is óvszert.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. júl. 4. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!