Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Inkább sportos alkatom van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább sportos alkatom van, mint nőies. Ez nagy baj? (Kép)

Figyelt kérdés

Légysz írd oda hogy fiú vagy lány vagy-e és hogy hány éves vagy:)

[link]

2016. júl. 4. 18:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
*F
2016. júl. 4. 19:31
 22/47 anonim ***** válasza:
jó ez :) 26/F
2016. júl. 4. 19:41
 23/47 anonim ***** válasza:
"B@sszatok meg nehogymar ne legyen sportos aki heti 7x edz!!!...." Az lehet,hogy heti 7x edzel,de még nem nagyon látni eredményt, bár nem tudom, hogy előtte milyen alakod volt. Engem nem zavarna az a kis has,ami neked van, csak leírtam a véleményem. Még annyi, hogy ne vegye el el a sok negatív komment a kedved az edzéstől, kitartás, és lesz eredmény!
2016. júl. 4. 19:43
 24/47 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok, lemaradt: 32 F
2016. júl. 4. 19:44
 25/47 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy érti, hogy sportos, hogy erősen izmosodik, amint a combján is látszik. Könnyen jön fel izom.

Ez nem baj, ha az lenne, sem tehetsz ellene túl sokat. Van egy alkatod, azon belül tudsz változtatni, de sosem leszel egy vézna modell, és nem is kell annak lenned.Nagyon sokaknak tetszik ez az alak, és mindenre van igény.

2016. júl. 4. 19:46
 26/47 anonim ***** válasza:
Ja, és előző voltam 30L
2016. júl. 4. 19:47
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól lesz sportos alkatod hogy sportolsz... Hanem akkor, ha az látszik is rajtad. Ez sportos:

[link]

Nyilván nem kell ilyennek lenned... Elmondanád mégis mit sportolsz és mit eszel? Mert a leírtak alapján szinte képtelenség hogy így kéne kinézned.

2016. júl. 4. 20:01
 28/47 A kérdező kommentje:
Feher kenyer es teszta kizarva...ahogy a sajt is...csak vizet iszom...es kezilabdazom
2016. júl. 4. 20:11
 29/47 anonim ***** válasza:

Ha nem bírod a kritikát, ne kérj kritikát!

A lábad jó, de a hasad nagy. Egy fogyózó-sportolóhoz nagy.

Egy haspólóhoz nagy.

Nincs baj vele, csak ne mutogasd!

2016. júl. 4. 20:16
 30/47 anonim ***** válasza:
88%

nekem ennél sportosabb, mondjuk én gyúrok is (meg alapból se volt sz ar) :)

sztem nem baj, jó :)

17L

2016. júl. 4. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!